2777
2789
عنوان

رودربایستی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست

این بار بهت گفت بگو خیلی دوست دارم بریم بیرون یا بچه ها بیان بازی کننا ولی تو خونه درگیرم با بچه و خونا داریو اینا خیلی شلوغم ی مدته 

ایشالله هوا گرم تر شد از این ب بعد میریم بیرون با هم یا بیشتر وقت میگذرونیم با هم

بگو شوهرت خوشش نمیاد

یا هردفعه یه بهانه بیار یه بار بگو مهمون دارم ،مهمونی میریم،شوهرم هست،دوبار جواب نده،خلاصه که من کشیدم جز دردسر و اعصاب خردی هیچی نداره برات ،تو باید واسه خودت و بچه ات دل بسوزونی نه کس دیگره ،اون واسه خودش دلسوز داره،لپ مطلب خلاص کن خودتو،یا اقلا مدیریتش با خودت باشه ،عادتش نده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو شوهرت خوشش نمیادیا هردفعه یه بهانه بیار یه بار بگو مهمون دارم ،مهمونی میریم،شوهرم هست،دوبار جواب ...

شوهرامون با هم اوکی ن، نمیتونم شوهرمو خراب کنم، ولی ی بهونه دیگ پیدا میکنم، ببین رفت و آمد زیاد و میگی جز دردسر چیزی نداره؟؟؟

شوهرامون با هم اوکی ن، نمیتونم شوهرمو خراب کنم، ولی ی بهونه دیگ پیدا میکنم، ببین رفت و آمد زیاد و می ...

من چطوری واست توضیح بدم تو جمله آخه،ببین کلا آرامش خودتو فدای دیگری نکن ،جز اینکه حریم خصوصی خانه و زندگی تو ،روش تو،خلاقیت تو از دست بره هیچی واست نداره،خلاصه که بعدا میفهمی هرجا رودربایستی کنی اونی که ضرر میکنه تویی،و اونی که طلبکار میشه طرف مقابلت،این همیشه صدق میکنه تو رابطه با هرکس فرقی نداره

من اینجور مزاحما دست از سرم برنمیدارن چون ادم خوش رویی هستم بی نهایت سو استفاده میکنن ولی من جلوشو تاحدممکن میگیرم،طرف میخواد راحت باشه با روی مهربون میاد کل تایم روز و خلوت و استراحت منو میگیره که چی ،بچه هاش با بچه های من بازی کنن،همشم میگه بچه هام دلتنگن ،الن ،بلن،من مدتهاست دیگه خر این مسائل نمیشم ،چقدر ازم سواستفاده کرون با این روش ها،الان دیگه ولی خودمم تنظیم میکنم،درتوانم باشه اوکی میدم ،نباشه نمیدم،یعنی چی که بچه من از آغوش من محروم بشه واسه خاطر بچه یکی دیگه،من ترش رویی نمیکنم،مستقبم میگم امرو،کل این هفته ،فعلا شرایطش نیست بدون اینکه بخوام توضیح بدم چرا نیست،و میگم هفته ی اینده هم نمیدونم شرایط چیه

خیلی ادمها خودخواه و خودشیفته هستن 

جالب یک موردی هست تازه طلبکارم شده و الان معتقده بچه من مشکل داره ،به من میگفت بچه اتو بغل نگیر بچم غصه میخوره🤦‍♀️🤦‍♀️

نکن ،خارج از توان و برنامه هات به احدالناسی سرویس نده ،خودم بابت اینکه نمیتونستم نه بگن خیلی ضربه ها خوردم ،ولی ازجایی که دیگه نه گفتم آزاد شدم،به من ربطی نداره فلانی بهش بربخوره ،اولویت  من اول بچه ام و زندگیم و خودمم و تمام

من چطوری واست توضیح بدم تو جمله آخه،ببین کلا آرامش خودتو فدای دیگری نکن ،جز اینکه حریم خصوصی خانه و ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت...منم سعی م رو میکنم بتونم ن بگم ، رودربایستی داشتن واقعا سخته.

ولی حرفات کاملا درست و منطقی.

ممنون عزیزم از توضیحاتت...منم سعی م رو میکنم بتونم ن بگم ، رودربایستی داشتن واقعا سخته.ولی حرفات کام ...

رودربایستی زندگی منو داغون کرد ،درسته جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعته،رودربایستی میتونه اینده خودت و بچه اتو عوض کنه ،اتفاقی که واسه من افتاد،محکم بگیر و این رو درست کن و رودربایستی رو درمان کن،

من چطوری واست توضیح بدم تو جمله آخه،ببین کلا آرامش خودتو فدای دیگری نکن ،جز اینکه حریم خصوصی خانه و ...

چقدر اون طرفت پروووعه ک میگ بچه رو بغل نگیر...

منم در حد ماهی یکبار دوست دارم با دوستامون رفت و آمد کنم، ن بیشتر.

بیشتر از اون مخل آرامش میشه.

ناراحت نمیشه؟؟

میتونی ی بار بگی بیاد بعد نوبته رفتن تو ک شد اینو بگو.درست ک تموم شد رفت وامد کن.بچه هاتون هم سنن خوبه.بعدشم درمورد تمیزی خونه هر کس ی جوره.من خودم تمیزم اما اسباب بازی بچم دورتا دور خونه پخشه.اولا خوب میخام بچم راحت باشه هم خودم!نظرم اینه