2777
2789
عنوان

هوشیاری بین دوه تا دوازده جای امید داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 35 پست
این تجویزاز خودم نبود که بزرگترین اطبا طب سنتی و اسلامی این دارو را تجویز میکنن برای بیمار کما رفته

موفق باشی... مشکل اینه که از نظر من طب سنتی و اسلامی بول شیته... و کاش طرفدارانش هیچ نمیرفتن دکتر و بیمارستان و داروخونه... سفت و سخت و کامل همون توصیه ها و تجویزها رو دنبال میکردن. 

موفق باشی... مشکل اینه که از نظر من طب سنتی و اسلامی بول شیته... و کاش طرفدارانش هیچ نمیرفتن دکتر و ...

چقدر بد گفتی درمورد طب ایرانی خودمون دکتر خیراندیش پدر طب سنتی ایران از سوئد بهش پیشنهاد میدن بره اونجا براش بیمارستان بزنن ولی ایشون قبول نمیکنه و می مونه تو ایران چون یه پسری را با نسخه خیلی راحت درمان میکنه که چندین سال بوده هرچی میخورده استفراغ میکرده تو اخبار خودمون هم نشون دادن الان هم تو نت هست خبرش بعد مردم ما اینجا اینجوری به طب  سنتی توهین میکنن واقعا جای تاسف داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا شفا بده

برای سلامتیشون ۱۰ تا صلوات میفرستم

پسر خالم هوشیاریش تا ۳ اومد البته اون تصادف کرده بود و توی کما بود 

الانم صحیح و سالمه خداروشکر

البته قضیه مال دو سال پیشه

امیدت به خدا باشه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
خدا شفا بدهبرای سلامتیشون ۱۰ تا صلوات میفرستمپسر خالم هوشیاریش تا ۳ اومد البته اون تصادف کرده بود و ...

چقدر تو کما بود زن دایی من یکساله تو کما هست سکته کرده به نظر شما امیدی بهش هست 

آره بابا اوکیه 10 تا 12خودم پرستارم

عزیزم ی سوال ممکن هم هست هوشیاری ۸ باشه و بمیره ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
عزیزم ی سوال ممکن هم هست هوشیاری ۸ باشه و بمیره ؟؟

زیر 8 خیلی خطرناکه ممکنه آسیب مغزی شدید دیده باشه. 8 احتمالا اندام‌شو حرکت میده. 

مردن و نمردن بستگی به خیلی چیزا داره ولی وضعش طوری نیست که بشه قطعی گفت امیدی نیست بهش.