2777
2789

ما مهمونی بودیم یه شهر دیگه که جاری بزرگمم تو اون شهره خیلی دور نیست البته نیم ساعت راهه

مادرشوهرم ظهرشم خونه جاری بزرگم دعوت بود ناهار 

حالا هر از گاهی هم نوهاشو که همیشه ور دلش هستنو بهونه میکنه میره خونه جاریم

امروز دختر جاریم یبار به مادرشوهرم گف بیا بریم خونه ما اونم از خدا خاسته گفت باشه 😐 خب بچه ۳ ساله چی میدونههههه شاید طرف راضی نباشه بدون اینکه چیزی به جاریم بگه گف باشه😳

بعد بیچارع جاریم هنگ کرد من با شوخی بعش گفتم کارت دراومدا گف من شوهرم انقد این مدت سرش شلوغ بود بزور میخاستیم امشب خلوت کنیم بچهارو هم میخاستم ببرم پیش مامانم 

خیلی دلم براش سوخت🤦‍♀️

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای حالم بهم میخوره مادر شوهر یا فامیل شوهر بیان خونه آدم شب بخابن اصلا چه معنی داره

واقعا خیلی زشته

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
مادر شوهر خودم میاد دو روز میمونه چون راهشون دوره اون دو روز برا من انگار دو ساله

باز راهش دوره جاری من نیم ساعتع راهه اونو بهونه میکنه میمونه اونجا باز جاری منه تحمل میکنه من نمیتونم اخه

دیدن مادرشوهرم ،حالمو بد میکنه حتی اگه یه ثانیه باشه

دقیقا

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋