2777
2789

شما برای نقد کردن یک شخص یا یک فکر بهش تهمت نزنید و قضاوت سریع نکنید بله ممکنه یکسری علامت ها داشته باشه این زنگ خطر اول ولی شما باید نیت و غرض و انگیزه اون اشخاص رو پیدا کنید 

تعقل یعنی سنجش و ملاک ومعیار 

تخریب نکنید نقد کنید اگه از چیزی خوشتون نمیاد 

سوال های نقادانه بپرسید تا طرف اچمز بشه اگه دروغی در کار داره 

از نیت ها و غرض ها بپرسید با سوال از چرایی ها 

مثلا چرا اینکار .چرا فلانی و... بعد از چطور ها و چگونگی ها بپرسید 

با تخریب و مانع تراشی و تهمت و حجمه سازی و احساسی برخورد کردن تنها مانع انجام کاری میشید که ممکنه درست باشه  ولی بیانش توهم خلافش رو ایجاد کنه 

پس برای برطرف شدن این توهم نقد سازنده داشته باشید ممنون 

مدرس،فعال اقتصادی،فعال فرهنگی تربیتی ،در مسیر مربی تربیتی شدن تربیت نوجوان و بالغ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_3 این کاربر یک سره تاپیک زنان بی سرپرست میزنه و فکر میکنیم آقا هستش و خانوم هارو میخواد گم ...

فکر نکنما نه بابا قصدش کمکه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
وات دفاز؟ ساعت 5 صب خواب نداری استاتر

😁😁😁 اسی الان ما قضاوت نمیکنیم ولی ۵ صبح کی ببداره این تاپیک بببینه 

ولی از حق نگذریم زیبا بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
واقعا؟ خدا ازش نگذره اگه واقعا اینه

همینه خواهرم

کم خیریه و مراکز دولتی و بهزیستی و کمیته امداد نداریم

اگه قصدش واقعا کمک بود قطعا با یکی از این ارگان ها همکاری میکرد

من خودم خیر هستم

ماه به ماه در حد توان کمک هزینه چندتا خانواده رو که از طرف خیریه معرفی شدن کمک میکنیم

این دیگه نوبرشه

متاهل🧸

وات دفاز؟ ساعت 5 صب خواب نداری استاتر

معمولا صبح زود بیدارم 

منظورم همین اشخاصی هستن که دوباره بجای اینکه دنبال حقیقت باشن بخاطر نداشتن حریت و روحیه انصاف کار اشتباهشون رو تکرار میکنن

مدرس،فعال اقتصادی،فعال فرهنگی تربیتی ،در مسیر مربی تربیتی شدن تربیت نوجوان و بالغ...