2777
2789
ای عزیزم دستم ب دامنت میشع کمکم کنی چجورتوفازسه ازطریق گوشی دنبال خونه بگردم...هرچی دیوارمیزنم خونه ...

نمیدونم والا در این مورد اطلاعی ندارم😁

آپارتمان میخای؟ما خودمون ویلایی هستیم

بنظر من قید ویلایی رو بزن اینجا

یکم امنیتش پایینه

آپارتمان امنیتش بالاس

مثلا ویلایی ها باید خیلی مراقب باشی چون منطقه خلوتیه راه ورودم داره دزد زیاد میفته 

ما ک خودمون جایی میریم خیلی استرس داریم به همسرم میگم کاش آپارتمان بودیم 

فقط در این مورد تونستم کمکت کنم چون این یکی از مضراتشه😁

نمیدونم والا در این مورد اطلاعی ندارم😁آپارتمان میخای؟ما خودمون ویلایی هستیمبنظر من قید ویلایی رو بز ...

ن خب پولمون کمه اپارتمانی میخام عزیزم فقط اسم محل یاکوچتونومیشع بگی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه عزیزم پردیس دوره ب محل کارهمسرم من شنیدم فاز۱اندیشع خوب نبس ازهیچ لحاظ خصوصاشلوغییش

اره شلوغه اما بدم نیست خونه هاشم قشنگن قیمتاشم خوبه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
عزیزم یکم راحت نیستم اسم محل اینارو بگم ولی کلی میگم سمت مجتمع نگارستانیم🙂

اهان مرسی عزیزدلم...من چون شهرستانم اطلاع ندارم واینک مسیرم نیست خواستم قیمتاش بیاددستم واسه این پرسیدم بازم‌ممنومم

هم چنین شماقلبم...انشالله که شوهرم سرعقل بیادویجای اروم خونه بگیریم ک خیالم راحت باشه

اونکه غیرممکنه🤣 چون شوهرا کلا سر عقل نمیان ولی انشالله خدا بخاطر دل خودت همه چی اوکی میکنه