2777
2789
بستگی داره کارت کجاست رفت و آمد سخت نیاشه برات.چون به تهران عوارضی داره

رفتوامدمهم هست برامن براهمسرم مهم نیست کارش شرکت سایپاست اون اصرارداره بریم اونجا...جوش چجوره عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتوامدمهم هست برامن براهمسرم مهم نیست کارش شرکت سایپاست اون اصرارداره بریم اونجا...جوش چجوره عزیزم

من خودم فاز ۱۱پردیسم و نارمکم هستم.. اندیشه دوستمه چند باار خونش رفتم خوب بود.اما بنظرم فاز ۱۱ هم هواش تمیز تره هم ساکت تره هم به شرق تهران نزدیکه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
من خودم فاز ۱۱پردیسم و نارمکم هستم.. اندیشه دوستمه چند باار خونش رفتم خوب بود.اما بنظرم فاز ۱۱ هم هو ...

اخه عزیزم پردیس دوره ب محل کارهمسرم من شنیدم فاز۱اندیشع خوب نبس ازهیچ لحاظ خصوصاشلوغییش

والانمیدونم عزیزم نزدیک کرجه

ما فاز ۳ هستیم خیلییی منطقه آروم و با لولیه 

خدایی همسایه همون یکی از یکی فرهنگی تر

قبلا محله دیگه بودیم تو همین فاز ۳ الان ۴ ساله یکی دیگه اومدیم هم اونجا هم اینجا عالیه

ساکت دنج

ولی فاز ۱ شنیدم خیلی شلوغه 

من چندین سال پیش فاز ۱ بودم

خیابون هشتم بودیم

دوازدهم غربی هم بودیم

خیلی زیاد از همه قوم ها داخلشه و بد نیست خوبم نیست من چون بچه بودم خوب نمینونم نظر بدم اما هواش خوبه خودم خاطره خوب ندارم ازش

ما فاز ۳ هستیم خیلییی منطقه آروم و با لولیه خدایی همسایه همون یکی از یکی فرهنگی ترقبلا محله دیگه بود ...

ای عزیزم دستم ب دامنت میشع کمکم کنی چجورتوفازسه ازطریق گوشی دنبال خونه بگردم...هرچی دیوارمیزنم خونه هافاز۱فق میادبالا...شوهرم گییررداده فاز۱اعصابموخوردکرده خودمم خوشم نمیاداون سمت ...