2777
2789
یا خدا رل فامیلی؟ از شجاعتتون خوشم‌اومد😳😂پایدار باشید ❤️من اومدم برم بیرون بابام و خواهرم و مامانم ...

دیگ باید بگذرونیم روزگارمونو بدون عشق نمیشه سر کرد😂چرا شجاعیم؟ کسی نمیفهمه باو بفهمنم یه کشیده آبدار لای گوش جفتمونه دیگ 😂

چرا انقد محدودت میکنن؟ باهاشون دعوا کن سلیطه باش

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هرچی زبون بسته ترباشی بیشتر خودشونو برات میگیرن پس صدااتو بنداز پشت گوشت و سلیطه باش😂

موافقم و تقصیر خودم شد که سلیطه بازی در نمیاوردم😂

مستقل هستی یعنی سرکار میری؟

اره هرچی زبون بسته ترباشی بیشتر خودشونو برات میگیرن پس صدااتو بنداز پشت گوشت و سلیطه باش😂

اگر این طورهه که هرکی خواست بره تو اتاق بخوابه ‌.....آره 

منم میرم .....آره 

😂😂😂😂😂 مگه من دست و پا چلفتی هستم والا 🙂😂🙂😂

😂😂😂❤️

دخترخالم میگه هروقت صداشونو می‌شنوم چند تا سرفه مصلحتی میکنم در اتاق خودمو با شدت باز میکنم کلید برق آشپز خونه رو با مشت روشن میکنم در یخچال و تا ته باز میکنم تا یک دقیقه که اون آلارم یخچال صدا بده بعد در کشور هاشو سفت به هم میکوبم تهش لیوان آب میخورم دوباره سرفه میکنم لیوان و تو سینک فرو میکنم و مثل خر قدم میزنم تا صداش به گوششون برسه و در اتاقمو محکم می‌بندم تا بفهمنن صداها چقدر میتونن آزار بدن🤣💔

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹