2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تا حالا یواشکی از پنچره خودتون پردیدی پاین والا منم آزادی ندارم 😂😂

من الان پاشم‌ برم در اتاق بازکنم برم دستشویی بابام پا میشه ببینه چخبره کی بیدار شده یا یوقت دزد نیومده باشه، از پنجره برم؟؟😂😂😂

بعد چجوری میومدی داخل؟ خوابشون سنگینه؟😂

یکم‌ از راز موفقیت برام بگو😘🤣

من الان پاشم‌ برم در اتاق بازکنم برم دستشویی بابام پا میشه ببینه چخبره کی بیدار شده یا یوقت دزد نیوم ...

در اتاقم همیشه قفله طبقه ۲ زندگی میکنیم طبقه پایین داییم که مجرده زندگی می‌کنه خلاصه از پنجره میپرسم پاین وقتی بخوام بیام خونه حدود ساعت ۵ شده اون موقع هم داییم باید بره شرکت آیفون میزنم در رو باز می‌کنه میریم خونه یه ساعت می‌خوابم پا میشم به سمت مدرسه دم مدرسه هم باز می‌بینمش 😭😂😂

من چن روز پیش رفتم پیش دوس پسرم براش غذا درست کنم صدتا دلیل و برهان و منطق اوردم ک بپیچونم😂البته من ...

یا خدا رل فامیلی؟ از شجاعتتون خوشم‌اومد😳😂

پایدار باشید ❤️

من اومدم برم بیرون بابام و خواهرم و مامانم ده بار زنگم‌ زدن البته من تو دروغ گفتن هم لو میرم🥲😂💔