2777
2789
عنوان

تو گوشى همسرم وويس هم كلاسيشو كه دختره گوش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 79 پست
ببين من ميدونم چيزى نيست خدا نكنه هم باشه ولى اين قضيه اعصابمو خورد كرد اصلا يادش ميوفتم قلبم يجورى ...

یچیز بگم امشب خیالتو راحت کن جوابمو بده 

همسرتم به گوشیت کاری نداره؟ 

با چت عادی تو با همکار یا همکلاسی مردت مشکل نداره؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم سر همین مسخره بازیا نذاشت فوق لیسانسمو ادامه بدمتو رو خدا بیخیال شو چی شده مگه همه جای دنیا ...

الان تو خودت يكى خيلييي عادي و خودمونى با شوهرت حرف بزنه كلى مسخره بازى و شوخى كنه برات اوكيه ؟ سوالم جديه ها ميخام ببينم شايد من زيادى حساسم

حس ششمت قويه ؟ دارم ميترسم جدى جدى همينحوريش حالم بده

نه بابا ناراحت نشو 

اینجور مواقع پیش میاد 

منم متاهل و متعهد هستم ..همکلاسی پسر ازم جزوه میخواست ولی من کاملا با احترام و رسمی میفرستادم .

اسی دختره هرچقدرم که کرم داشته باشه اگه شوهرت بی جنبه نباشه آسوده خاطر باش اتفاقی نمیوفته ..البته اگه از شوهرت چیزی ندیده باشی

همش شوخى ميكرد مسخره بازى در مى اورد عنتر

کثافت .. اینقد از اینا زنا بدم میاد. بگو‌شوهرت بلاکش کنه یا اینقد سگ‌محلش کنه ک خودش بره . توام ب خودت کلللللی برس..‌ک‌کسی ب چشم شوهرت نیاد حتی این عنتر ک اگر خوب بود الان تو کف این نبود ک مرد زن دار محلش بده

الان تو خودت يكى خيلييي عادي و خودمونى با شوهرت حرف بزنه كلى مسخره بازى و شوخى كنه برات اوكيه ؟ سوال ...

نه واقعا مشکلی ندارم سرکارش پر از دختره و میدونم شوخی و حرف هم دارن

خب همکارن دیگه پیش میاد همونطور که با همکار آقا پیش میاد 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

دخترای بد خیلی زیاد شدن مخصوصا تو دانشگاه میدیدم هرروز ...ولی خب نکته مثبت اینکه شوهرت رو نداده ... نمیدونم باید چیکار کنی ولی ای کاش ایدی یا شمارش برمیداشتی تایم انلاین بودنشون چک میکردی ببینی باهم انلاین میشن یا نه ... یا یجوری هکش کن ‌... 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

ینی بهش ب دیدجنسی نگاه میکنه؟اونوقت توکاری باهاش نداری

من چ میدونم دیدش چیهتو مغزش ک نیستم ؟ فقط از لحن جواب دادنش متوجه میشم خانومه مثل خیلی از خانوما ک مرد میبینن صداشونو نازک تر میکنن ن همه 

چیکار میتونم بکنم؟ برم بزنمش ک تو مغزت چی میگذره؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نه واقعا مشکلی ندارم سرکارش پر از دختره و میدونم شوخی و حرف هم دارنخب همکارن دیگه پیش میاد همونطور ک ...

چ جالب كاش منم اينجورى بودم ولى انگار وقتى حسوديم ميشه يه چيزى مياد رو چشم نميذاره ديگه درست فكر كنم

شوهر من که با یه هرزه ی خراب اونم از نوع چادریش در ارتباط بود 

زنیکه ی هر جایی با اینکه میدونسته این زن و بچه داره باهاش رل زده بود و چه چیزایی که بینشون نگذشته بود 

کلی هم از شوهرم در مورد من پرسیده 

اینکه زنت چجوریه اخلاقش و فلان 

از بس که تو جامعه طلاق زیاد شده زنای مطلقه ی خراب و هرزه ( دور از جون خانوم هایی که با دلیل منطقی جدا شدن) ریختن تو خیابونا و اینجوری خانواده تا رو به گند و گه میکشن 

این زنیکه هم که با شوهرم بود شمارشو برداشتم با گوشی خودم بهش پیام دادم و متوجه شدم سه ماهه طلاق گرفته و حسابی تو کفه مرد هستش که باهاش رابطه برقرار کنه و براش هم مهم نیست طرف زن داره یا نه 

خدا لعنتشون کنه این زنای هرزه و خونه خراب کن رو

چه معنی داره رمز گوشی رو ندونی به قول اون روانشناس که می‌گفت زن و شوهر با هم میخوابن قاشق دهنی همو م ...

ایول دنبال همین بودم 

زن و شوهر باید همه چی رو شریک باشن و اصلا معنی نداره این کارا

من چ میدونم دیدش چیهتو مغزش ک نیستم ؟ فقط از لحن جواب دادنش متوجه میشم خانومه مثل خیلی از خانوما ک م ...

اره انقدبزنش تامغزش بریزه بیرون😂😂من ک بریم خیابون میبینم بلندبلندحرف میزنه رفتاراجلب توجهی میکنه