2777
2789

دوستان شربت مگنی میلک برای معدم خوردم یه ساعت پیش ...پریود هستم یه درد شدیدی دارم دارم میمیرم هم معده درد شدید دارم هم شکم درد مقعدمم تیر میکشه پشتم درد میکنه چیکار کنم دارم میمیرم انگار دستشویی دارم ولی نمیتونم دستشویی کنم حالت تهوع گرفتم چیکار کنم قرص دیکلوفناک ضرر داره چون شربت خوردم؟؟؟

برو دکتر ولی خیلی وقتا دردای معده و شکم از علائم مشکلات قلبیهخودتو برسون اورژانس خودسر دارو مصرف نکن

بخاطر پریودمه ..ولی خیلی ‌حشتناکه فقط بخاطر اینکه اون شربت لعنتیو خوردم نمیتونم قرص بخورم نمیدونم باهم ضرر دارن یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه پریود پاها، قسمت رون رو از روی لباس محکم ماساژ بدین

خیلی تند طوری که از اسطکاک داغ بشه

تو پریود مزاج آدم میریزه بهم 

اگه نبات دارین نبات بخور 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بخاطر پریودمه ..ولی خیلی ‌حشتناکه فقط بخاطر اینکه اون شربت لعنتیو خوردم نمیتونم قرص بخورم نمیدونم با ...

از اورژانس بپرس 

دیکلو خودش واسه قلب مضره اما با مگنی میلک فکر نکنم تداخل دارویی داشته باشه.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا