2777
2789
عنوان

این همه آدم ک مهریه می گیرن

199 بازدید | 30 پست

چجوری مهریه گرفتن ؟ 

تو اطرافیانم ی خانمی هست شوهرش خیلی فحاشه کل خونه و وسایلا اینا رو می‌ریزه بهم ولی چون دو تا بچه داره و دلایل دیگه نمیتونه طلاق بگیره 

شما پیشنهادی براش دارید ؟ من خیلی دلم میسوزه ولی نمی دونم چجوری راهنماییش کنم 

از چه راهی وارد بشه که بتونه مهریه بگیره چون خانه دارم هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یادمه یه وکیلی گف کل مهر رو اجرا ندارید ضرر میکنید مثلا اگه صد و خورده سکه است اول 50تاشو بگیرید بعد بقیه رو اجرا بذارید این راهنمایی من 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

طبق آمار فقط ۲۲ درصد زن ها بعد طلاق مهریه میگیرن 

من دور و ورم خیلیا هستن جدا شدن ولی فقط یکیشون اونم ۱۰ سال پیش مهریه گرفت 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
من یادمه یه وکیلی گف کل مهر رو اجرا ندارید ضرر میکنید مثلا اگه صد و خورده سکه است اول 50تاشو بگیرید ...

آخه کل قانون های ما به نفع مرداست . بره دادگاه همه حق رو میدن ب مرده