2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب خرجم زیادهست کلی خرج ماشین میشه بیمه ی ماشیناهست بیمه ی خودمون هست بازم خوبه ولی پولدارنیستیم که ...

بخدا منم شوهر از 5صبح که میره 7 شب میاذ اما خداروشکر خوبه میگذرونیم. 

مشکل اینکه دیگه حقوق های چند ده میلیونی هم پولدار محسوب نمیشه مثلا طرف اینجا میگه ۱۰۰تومن حقوقشه ولی خودشو پولدار نمیدونه ،چون واقعا هم نیست هم تورم بالاس هم هیچکس قانع نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بستگی به تاپیک داره، ولی همه خوشگلن و سرترتن به قول خودشون تعریف از خود نباشه من همیشه میگم کوچه ی ...

چی بگم والا.بنظر من تو ایران پولدار کمه اکثرا در حد متوسط و ضعیفن مردم

بخدا منم شوهر از 5صبح که میره 7 شب میاذ اما خداروشکر خوبه میگذرونیم.

چه کارس همسرت همسرمن مغازه تره بار داره میتونه شغلشوعوض کنه؟ همسرم حتی جاییوبهم نشون میدادمیگفت اگه این مغازه روبگیرم میتونم ماهی ۳۰۰دربیارم ولی زورمون به پول پیشش نرسید

الان گداها گوشی دارنیک گدا بود لباس اینا تیکه پاره گفتم پول ندارم همراه نیست وامی‌گفت کارت خون دارم ...

ی پیر زن هست تو محله مادرشوهرش سه طبقه خونه داره ولی می‌ره سر پیچ گدایی می‌کنه یعنی هر روز میبینمش پولم ندی فوش میده . میگم عادت کرده مریضه . من میگم خب نمیتونه خونه شو بفروشه بخوره که  باید منبع درآمد داشته باشه از طرفی هم خب بده اجاره. . نمیشه فهمید ریز زندگی مردم چیه چه داستانی هست که ما بیخبریم

مشکل اینکه دیگه حقوق های چند ده میلیونی هم پولدار محسوب نمیشه مثلا طرف اینجا میگه ۱۰۰تومن حقوقشه ولی ...

واقعاحق داره چون این درآمدبالانیس چندسال کارکنه ام توتهران نمیتونه خونه بخره خوب نبایدایتجوری باشه شهرستانابهترن برازندگی توتهران خونه خریدن براخیلیاآرزوشده