2777
2789
عنوان

ترس از دست دادن عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 53 پست
اره کلا من از روانشناس شانس ندارم هرچی کُصخل سهمیه ای هست میوفته طرف من

اگر نیاز داری و اذیتی از این فکرا بازم دنبال روانشناس بگرد. من هفت هشت نفر رو رفتم تا نهایتا روانشناس خوبی که ارتباط خوبی هم بگیرم باهاش پیدا کردم.

من خودم این حس که میگی رو داشتم. تاحالا در موردش هم فرصتی نشده با روانشناس صحبت کنم. ولی در کل فرایند روان درمانی م اضطرابم رو کاهش داده، اضطراب این مساله هم کمی کمتر شده برام.

اگر نیاز داری و اذیتی از این فکرا بازم دنبال روانشناس بگرد. من هفت هشت نفر رو رفتم تا نهایتا روانشنا ...

من خیلی دوست دارم سمتش برم ولی هم دست و بالم خالیه هم اینکه پشت کنکوریم

گفتم بزارم تا کنکور تموم شه بعد برم سراغ روانکاری و تراپیست 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی دوست دارم سمتش برم ولی هم دست و بالم خالیه هم اینکه پشت کنکوریمگفتم بزارم تا کنکور تموم شه ب ...

آخی نمیدونم چرا به نظرم کم سن نیومدی. دختر عاقل و پخته ای به نظر میرسی از نگارشت.

نه برو به کنکورت برس الان عزیزم. برای تراپیست رفتن دیر نمیشه. تو شرایط کنکور هم هستی، استرس های اونم آدم رو بیشتر آشفته میکنه. ایشالا موفق باشی عزیزم.

آخی نمیدونم چرا به نظرم کم سن نیومدی. دختر عاقل و پخته ای به نظر میرسی از نگارشت.نه برو به کنکورت بر ...

مرسی از نظرت عزیزمم💜💝اره فعلا گفتم کنکور رو حل کنم‌ بعدش خدا بزرگه

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

وایی منم بابام و داداشم و مامانم مخصوصا داداشم وای خدایا توبه

وای منم مث شماها بودم به حدی داداشمو دوست داشتم الان خندم میگیره انقدر ازش بدم میاد 🤣 فقط میخام بچزونمش متاهل بشید خوب میشید 

خیلی میترسم خیلی زیاداز بعد فوت دایی 36 سالم یهوییاین ترس هزار برابر شده من باورم نمیشد بمیره

دقیقا منم بعد از اینکه پدر بزرگم تو نامزدی عمم جلوی چشای خودم درحال خندیدن ایست قلبی کرد و فوت شد دیگ ترسام هزار برابر شدن

اینکه میدونم مرگ هست ازارم میدهکاش مرگ نبود:(

اره واقعا

یا کاش همه تو ۸۵ سالگی میمردیم 

خیلی خوب بود