چند روز پیش خواستگاری برادرم رفتم خیلی خوشحال بودم برادرم میخواد ازدواج کنه البته برای صحبت برادرم با دختره دوست هست حرف از طلاق و اخلاق بد شد که مثلا فلان کس طلاق گرفته یهو من از رو سادگی ام گفتم برادرم قبل اینکه با دختره شما دوست باشه با یکی دیگه دوست بوده و اخلاق شون به هم نخورده وهمیشه دعوا داشتن وتموم کردن ولی با دختر شما ۶ سال دوست هست تا حالا دعوایی نداشتن این حرف رو زدم و انگار اونها ناراحت شدن دختره دادشم نگاه کرد باباش هم عصبی شد و برادرم آمدیم بیرون منو سرمو زد به در ماشین اینقدر فحش داد الان نه جواب منو میده نه خاستگاری میبره فهمیدم پدر دختره از دوست بودن متنفر بوده نمفهده دادشم عاشق دختره بود چکار کنم با من خوب شه
دیگه فعلا زنگ بهش نزن تا خودش یه جوری قضیه را حمع کن بالاخره حق داره از دستت خیلی ناراحت باشه دعا کن خدا دل پدره را نرم کنه و ازدواجش بهم نخوره که تا آخر عمر کینه ات را به دل میگیره
بله نامزدم خیلی دوستم داشت ولی خواهر بیشرفم بلایی سرمون اورد وجوری گند زد و توهین کرد به خانواده طرف که از خیر اون زندگی گذشتم و الان با خواهرم هم قطع رابطه کردم واقعا تازه میفهمم زندگی یعنی چی و نفس میکشم بدور از اون زن جادوگر
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا مشخصه از روی سادگی گقته حتی مشخصه سنش کمه این خواسته مثلا بگه داداشم با دختر شما اخلاقش به هم م ...
ادمی که سنش کمه و ساده هست نباید تو مجلس خواستگاری بپره وسط حرف بزرگترا ،یه گوشه بشینه تا بزرگترا حرف بزنن
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب اون دختر خانوم هم کار خوبی نکرده که ۶ سااااااال با یکی ارتباط داشته و به خانوادش اطلاع نداده .این کار درستی هست؟ خب در چارچوب خانواده با ایشون من باب آشنایی ارتباط میگرفت. پنهونکاری از خانواده هم درست نیست فردا پس فردا مشکلی پیش بیاد و دختر از خانوده کمک بخواد خانوده چی کارکنه وقتی کار از کار گذشته.
همش ایشون رو سرزنش نکنید.دختر تو این ۶ سال که خیلی زیاده چرا نباید با خانوده که محرم اسرارن درمیون بذاره؟
گفته شما که کاملا درسته البته بنظر من تاپیک اصن فیکه به هر حال بنظرم این گند حتی با شوخی هم جمع نمیش ...
اره راس میگی جمع نمیشه گند بزرگیه نامزد بودیم رفتیم یه شهر دیگه مهمونی بچه میزبان بهویی گفت یادتونه فلای یعنی شوهر من بایه دختر دوست بود اورده بود اینجا 😅همشون یخ زده بودن
داداشت از اونایی هست که به خاطر زنش خانواده خودشو له میکنه .ولی در کل حرف بدی زدی چند سالته ؟ اصولا ...
بدم میاد از این حرفا ... بحث زنش نیست بحث شخصیت و حیثیت خودشه و صد البته حریم شخصیش وقتی داداشه اعتماد کرده و یه حرفیو به خواهرش گفته اون باید عقلش میکشید نگه یا شعور میداشت حرف نزنه وای یاد خواهرم افتادم اعصابم خرد شد اون بیشرفم به عمد مشکلات خانواده نامزدمو تو روشون میکوبید که با من بد شن