2777
2789
عنوان

کلاس های فرزند پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
اینهمه ادم بچه دار میشن مگه همه شون میرن کلاس دوره میبینن؟هرچی حساس ترباشی احتمال شکستت بالاتر میره

شاید چون قبلا شکست خوردم و نمیخوام تکرار بشه

اون حساسیت که شما میگی یه چیز دیگس

به عنوان مثال اینکه اینقدر به بچه سخت بگیری که به بقیه پناه ببره عقده ای بشه حسرت رو دلش بمونه افسرده شه و....... به اینا میگن حساسیت های شکست اور..

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اصلا حساس نیستم‌اتفاقا .اما خیلی چیز هارو نمیدونم‌و مطمئنم به بچم آسیب میزنه دوست دارم اونا رو هم یا ...

به مرور یاد بگیر، مطالعه کن، دوره های آقای حسینی که دوستمون گفتن هم خوبه از ایتا شرکت کن، ولی بازم بنظرم هفتاد درصد راه رابطه سالم خودت و پدرش و خانواده امن بچه رو خودبخود تربیت میکنه. 

تو شاد و آروم باش، فقط مادری کن و عشق بورز،  خطوط قرمز هم با هماهنگی همسر برای خانواده مشخص کن و پایبندش باشین، تربیت بچه وقتی در مسیر درستش قرار بگیری واقعا سخت نیست،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی چه ظلمی شد؟ از چه نظراره نهایتا روزی نیم ساعت میخونم

عااااتخ باید وارد تربیت بشی 

فقط یه موردش رو میگم 

ببین تو روانشناسی میگن بچه اگر جیغ جیغو هست بی محلی کن 

اگر لوسه و همش بغل میخواد مخصوصا پسر کم بغلش کن 

جای خواب بچه رو زیر ۳ سال حتما جدا کن 

ولی اسلام میگه ۷ سال اول همش آغوش همش محبت ❤️ همش توجه اصلا بچه لوس نمیشه بچه ای که از این نظر اشباع بشه اول دبستان خودش شروع میکنه مرد بار اومدن و فاصله گرفتن 

بچه ها باید پیش پدرومادر بخوابن اصلا مکروه تنها خوابیدن چه بزرگ چه کوچیک 

موقع روابط خصوصی برید جدا بخوابید و.....

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

به مرور یاد بگیر، مطالعه کن، دوره های آقای حسینی که دوستمون گفتن هم خوبه از ایتا شرکت کن، ولی بازم ب ...

چطوری عشق بورزم ،چطوری مادری کنم؟

دوره های اقای‌حسینی روزی یک ویس گوش بدم کافیه؟ از اول شروع کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

عااااتخ باید وارد تربیت بشی فقط یه موردش رو میگم ببین تو روانشناسی میگن بچه اگر جیغ جیغو هست بی محلی ...

کاملا موافقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطوری عشق بورزم ،چطوری مادری کنم؟دوره های اقای‌حسینی روزی یک ویس گوش بدم کافیه؟ از اول شروع کنم؟

آره همونا رو گوش بده و هر مقداریش میتونی عمل کن تو زندگیت، بازم میگم اول همسر، پدر و مادر ریشه هستن، ریشه محکم باشه خانواده هم شاد و سالمه 

شاید چون قبلا شکست خوردم و نمیخوام تکرار بشهاون حساسیت که شما میگی یه چیز دیگسبه عنوان مثال اینکه ای ...

اره خدا حفظش کن تو دلیتو عزیزم.  بعضی از مادرا یک لحظه از بچه شون چشم برنمیدارن یه همسایه داریم بچه اش ۳سالشه تا بچه میره پشت ستون بدو بدو میره دنبال بچه تا بچه گم نشه اخرش یه روز باهم دعوامون شدبهش گفتم ریدی با این تربیتت😅 سم خالصن بخدا

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
اره خدا حفظش کن تو دلیتو عزیزم. بعضی از مادرا یک لحظه از بچه شون چشم برنمیدارن یه همسایه داریم بچه ...

تشکرعزیزم

چه کم عقل

بزرگ ترین ضربه رو داره به بچه میزنه

من اصلا اینجوری نیستم..اتفاقا واسه این گفتم برم دوره هاشو ببینم که اگه خدای نکرده از این اخلاقا داشتم اگاه بشم و ترک کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره همونا رو گوش بده و هر مقداریش میتونی عمل کن تو زندگیت، بازم میگم اول همسر، پدر و مادر ریشه هستن، ...

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40