2777
2789
عنوان

استایل مهمان در عقد

157 بازدید | 10 پست

سلام به همگی ایشالا که همگی شاد باشید 

سه شنبه روز تولد حضرت علی ، عقد  محضری برادرم هست ، من خودم هم تازه عروس هستم ، به نظرتون چه استایلی مناسبه ؟

یک کت مجلسی قشنگ دارم ، سفیده با یراق طلایی ، به نظر تون با شلوار کرم و شال مجلسی خوبه ؟ یا سفید نپوشم ؟ شما ها اگه کسی تو عقد سفید بپوشه ناراحت میشین؟

مثلاً در مراسم عقد محضری من چند نفر کت سفید داشتن و منکه ناراحت نشدم ... بازم راهنماییم کنید تا دلخوری پیش نیاد 🙏🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم درست نیست سفید اونم تو محضر 

خدا اینهمه رنگ رو آفریده 

البته من خودم واقعا ناراحت نمیشم ولی اکثرا از این موضوع دلخور میشن که حق دارن واقعا

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
بستگی داره من که فکر نکنم ناراحت بشمشاید عروس شما ناراحت بشه ب نظرم لباس دیگه ای انتخاب کن که حرف و ...

دقیقاً برای همین سوال کردم ، آخه من خودم به شخصه ناراحت نشدم ولی شنیدم ممکنه دلخوری پیش بیاد برای بقیه 

نمی‌دونم چرا میگن لباس سفید نپوش. من سر عقدم خواهر شوهرم و دختر ش که نوزاد بود دقیقا ست من پوشیده بودن ولی اصلا مهم نبود و کسی هم چیزی نگفت . عروس معلومه مهمون هم معلومه. 

مثلاً ما رسم داریم اگر بعد عقد مراسم عروسی.و جشن و اینا دعوت شدیم همون لباس را بپوشیم. من یه عروسی رفتم دقیقا لباسم با زن برادر عروس یکی شد ولی خب کلا معلوم بود ایشون عروس اون خانواده هست. و جالبه که همین عروسی که میگم ساقدوشهای عروس دوتا شون قرمز و دوتاشون سفید پوشیده بودن . لباسهای من و زن برادره هم کرم بود .