2777
2789

هیچ فرقی برام ندارم هردوشون رو به یه اندازه دوست دارم♥️♥️ مگه میشه آدم مثلا دختر یا پسرشو بیشتر دوست داشته باشه این نظر منه بقیه رو نمیدونم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آی وی اف کردم.. اسپرم های پسر رو از دختر جدا کرد ..و فقط دختر رو انتقال دادن

بالاخره یکی دیدم رفته آی وی اف واسه دختر

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم چه قشنگ خداحفظش کنه

ممنونم😘😘

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آی وی اف کردم.. اسپرم های پسر رو از دختر جدا کرد ..و فقط دختر رو انتقال دادن

ببخشیدهزینش چقدر شد

من ی دختر دارم ی پسر میخوام بچه سومم دختر باشه ب شوهرم میگم‌بریم‌تعیین جنسیت میگه نه هرچی خدا بخواد بده همون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ببخشیدهزینش چقدر شدمن ی دختر دارم ی پسر میخوام بچه سومم دختر باشه ب شوهرم میگم‌بریم‌تعیین جنسیت میگه ...

عزیزم ..من الان دخترم شش سالشه... برای آی وی اف مه با توجه به شرایطم که بچه اول بود و شرط سنی و اینا هشتاد درصد دولت کمک کرد...اما برای تعیین جنسیت پنج میلیون گرفتن

خخخخخ...بله دیگه...آخه من شرایطم جوری بود که میدونستم فقط همین یه بچه ست... شوهرم هم دختر دوست داشت

عالی ایشالله موفقیت و شادیشو ببینی❤️❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مگه کسیم بین بچه هاش فرق میزاره ایا؟

بله مامان من

و من از این فرق گذاشتن از اینور بوم افتادم خیلی به دخترم اهمیت میدم 

انگار با پسرم از اول نتونستم اونجور که مثل دخترم ارتباط گرفتم بگیرم

شوهرم به دخترمون بیشتر بها میده چون خانوادش به خواهرشون بیشتر اهمیت دادن مادرشوهرم میگه هوای دختر و بیشتر باید داشت

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️