2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیسن عشاق پسرمم خب ولی نمیدونم چون بزرگتره یا چی دخترم الان نوزاد۱۰ماهش ب معنای واقعی من و شهوهرم میمیریم براش یعنی میمیریمااااا اخه خدایی دختر داشتن خیلییی خوبه کاش همه تجربش کننشوهرم‌ک‌هی به دخترم‌نکاه میکنه بغض میکنه دیشب اشک‌میریخت میگفت هیچوقت فکر نمیکردم‌خداانقدر خوشبختم‌کنه که بهم دختر بده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مجردم ولی مامانم حس میکنم داداشمو بیشتر دوست داره

ولی واسه منم هیچ وقت کم نذاشته برام خیلی زحمت کشیده از خودش زده تا من هم خوب بخورن هم بپوشم دستش درد نکنه❤️❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

هر کدوم یه جور دخترم نور چشممه بچه اولمه شیرین کاری ها و اون رابطی ی احساسیمون باعث شده یه جور دوسش داشته باشم پسر سه ماهمم که اونم کوچولوعه تازه داره برامون می‌خنده واکنش میده به حرکاتامون اونم یه جور نمیشه گفت کدوم بیشتر

تاپیک قبلمو گزارش میکنی؟ حالم بد بود دلداری کردم ک بد تر شدم با حرف بقیه هیچکس نمی‌فهمه منو خوشم نمی ...

کدومو؟ اخری ؟ یا یکی مونده به اخر ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره