2777
2789
عنوان

ازادی ازم یه سوال بپرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 45 پست
سلام بهونه ی دلخوشیام آره منم همون دیوونه ی همیشگی😂😂

وای صداش پلی شد😂😂😂😂😂

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب واسه امتحان شنبه خوندی ؟😢😢

😂ادبیات دارم یه عالمه درس مونده تو گی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
منم جامعه دارم هیچی نخوندم فقط استرس دارم ایخداا

بنظرت جمع میشه؟ 😂

آره من حفظیاتم خوبه توچی ؟ یعنی همون شبش میخونم ۱۷ رو میگیرم خیلیم راضیم 🤩😂

روخوانی میکنی یا چی؟ من کلا دو بار یه درسو بخونم اوکیم ی بار بررای اولین بار یه بار هم برای مرور کل کتاب نهایی تمو کند خوانممممم

روخوانی ولی باصدای بلند 😬 اگه مرور نکنی هم انگار نه انگار چیزی خوندی

😂😂😂منم همینطور ولی برای شب امتحانی نه چون انرژی میگیره مجبورم چشمی بخونم

منممم همینطوررر

❤❤❤

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک