2777
2789

برنج که دم کردی اون هیچ

زرشک پاک کن خیس کن بعد بشور 

ی نمه روغن بریز هم بزن دو دقیقه 

زعفران هم بساب با گلاب دم کن بذار رنگ بگیره نیم ساعت قبل از غذا 

میتونی برنج بریزی داخل ظرف هم زعفران هم زرشک قاطی کنی بعد تزئین کنی

الحمدلله رب العالمین ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زعفرون رو بساب قشنگ بهش ابجوش اضافه کن بزار روی کتری تا دم بکشه 

زرشک رو خوب بشور بزار ابش بره تو تابه کره بریز همزمان زرشک اضافه کن شعله گازت خیلی کم باشه چون زرشک زود میسوزه اگه دوست داشتی بهش یه قاشق شکر اضافه کن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

زرشک  بشور  بریز تو کاسه  ، یکم  زعفرون  بریز     چندتا  تیکه  یخ   بزار    رنگش  اوکی  بشه ،  بعد  روغن  بریز   با یه قاشق  شکر   رو زرشکت تفت  بده  زرشکتو   بعد هم  زعفرون  بریز روش  بعدم برنج قاطی  کن    

شکرشو کی بریزم

همون اوایل که کمی تفت دادی حواست باشه زیاد نزنی 

ترشی زرشک کمتر مشخص نشه ملس بشه 

مثلا اگه دوتا لیوان زرشک هست یه قاشق شکر کافیه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ممنون عزیزم دست گلت دردنکنه

قشنگ متوجه شدی عزیزم یا بیشتر توضیح بدم 

تو نت هم هست میتونی فیلن هاش رو ببینی خیالت راحت بشه 

برنج که دم کردی اون هیچزرشک پاک کن خیس کن بعد بشور ی نمه روغن بریز هم بزن دو دقیقه زعفران هم بساب با ...

من همیشه با آب زعفرونو دم میکردم.با گلاب خوب میشه؟؟؟؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اینقدر خوش طعم و خوش بو میشه که نگو روغن حیوانی هم برای زرشکت استفاده کن از خوردنش سیر نمیشی

فدات

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤