2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بسا سختره

تقریبا یه سال فرق شونه دومی یک ماهه ست و همه مون ویروس جدید رو گرفتیم کوچیکه هی باید تکونش بدم وگرنه داد و جیغ میزنه با یه دستم اونو تکون میدم با اون یکی تو نی نی سایت م

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
یک سالشون شد ،نه هیچ کس باباشون هس که اونم یا سرکار یا میاد خسته هس،یا خونه نیس

خیلی سخته بدون کمکی درکت میکنم خدا کمکمت کنه عزیزم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
خودتون شیر به شیر میخواستین؟یا ناخواسته شد؟

نه اصلأ برنامه شو نداشتیم فکر نمی‌کردیم با یه بار بگیره بعد چند ماه اولین بار بود با جلوگیری طبیعی بعدش هم سریع رفتم سرویس 

تقریبا یه سال فرق شونه دومی یک ماهه ست و همه مون ویروس جدید رو گرفتیم کوچیکه هی باید تکونش بدم وگرنه ...

خیلی سخته واقعا خدا قوت😢❤️جا داره تو سختیا برای منتظرا دعا کنیم😄

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻