aaaa_t مدیر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 627 عنوان کسایی که رل داشتن بعد از کات ازدواج کردن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست سلام بعدش استرس اینو که رل سابق بیاد به شوهرتون عکس نشون بده یا چیزی بگه که زندگیتونو به هم بریزه داشتید؟؟و چیشد؟ دیروز | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaa_t مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 627 خب من یه سوال دارمشما که انقدر اطرافیان یا خانواده متعصبی دارید، چرا با این وجود میرید وارد رابطه می ... شرایط با شرایط فرق میکنهواقعا از سر نادانی و بچه بازیه یسریا
فسقلی_صورتی عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4358 خیلی خیلی استرس بدیه اره تازه پسره فامیل دور شوهرمم هست .ولی خب خوبیش اینه عکسی باهام نداره چیزی بگه گردن نمیگیرم ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2198 ولی از نظر شخصیه مناونایی که قبلا رابطه داشتن و به هر دلیلی به خواستگار یا همسرشون نگفتنخیانت کارن در حق اون پسر خیانت بزرگی میکنید☺️ متاهل🧸
لیمو_شیرین_ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 137 والا طرف من الان متاهله زن داره ولی بازم با این وجود میترسم اگه ازدواج کنم متوجه بشه نیاد عکسا رو نشون بده
aaaa_t مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 627 هیچکس همچین غلطی نمیکنه اونام ک کردن چوبشو خوردن نگران نباش خداکنه
فسقلی_صورتی عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4358 خب مگه ایشون خبر داره که به همسرت نگفتی؟ نمیدونم ، خودمون قبل جدایی حرف زدیم که به هیچکس حرفشو نزنیم . ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
aaaa_t مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 627 والا طرف من الان متاهله زن داره ولی بازم با این وجود میترسم اگه ازدواج کنم متوجه بشه نیاد عکسا رو نش ... نه وقتی ازدواج کرده غیر ممکنه تو جای نگرانی نداری عزیزم
aaaa_t مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 627 اره تازه پسره فامیل دور شوهرمم هست .ولی خب خوبیش اینه عکسی باهام نداره چیزی بگه گردن نمیگیرم پس با خیال راحت زندگیتو بکن دخترررررعکس نداره یعنی هیچییییی نمیتونه بگه
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2198 نمیدونم ، خودمون قبل جدایی حرف زدیم که به هیچکس حرفشو نزنیم . بعد ۵سال قطعا دیگه نمیاد همچین کاری کنهاگه قصدی داشت همون اول میگفت متاهل🧸
الی_خانووووم عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 1650 شرایط با شرایط فرق میکنهواقعا از سر نادانی و بچه بازیه یسریا شخص شما رو منظورم نیستولی دخترای حالا واقعا اعصابم رو خورد می کننوارد دبستان نشده دنبال دوست پسرنحالا با چه شرایطی؟ خانواده سختگیر که با عقاید 500 سال پیش زندگی می کننبعد از اونم نگران باشن که دوست پسره نیاد به شوهره بگهخب مجبوری مگه!!!؟
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2198 بله من بعد اینکه کامنت گذاشتم یه دور دیگه خوندم دیدم اشتباه متوجه شدم پاک کردم کامنتو😅🎀🩷 متاهل🧸
افراهسدم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 288 ولی از نظر شخصیه مناونایی که قبلا رابطه داشتن و به هر دلیلی به خواستگار یا همسرشون نگفتنخیانت کارن د ... از نظر شخصیه منم شما یکی از همون افرادی که افکارت پوسیده شده♥️ اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2198 از نظر شخصیه منم شما یکی از همون افرادی که افکارت پوسیده شده♥️ اینکه به شریک زندگیت بخوای بگی قبلا رابطه داشتی نشون دهنده افکار پوسیدست؟یا اینکه بهش نگی و یه عمر با ترس زندگی کنی پوسیده شده؟!با توجه به سنی که داری بهتره تو تاپیک هایی که راجبش تجربه نداری نظر ندی اکثرا متاهل ها متوجه حرف بنده شدن🙏🏻 متاهل🧸