2777
2789
عنوان

شبا ارتعاش کائنات بالاست🌌بیاین وایب مثبت بفرستیم برای هم💪🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 25 پست
نگید اما اگر ولی خواسته هاتونو با جون و دل حسش کنین هیجانشو که تپش قلبتونو برده بالا😍🌹

اکلیلی شدم👌😍☺️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر اگر مدیتیشنی در این راستا بلدین خوب بگیدمثلا خالی کردن ذهن یا از این قبیل...

مذهبی بگم؟ 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
استارتر اگر مدیتیشنی در این راستا بلدین خوب بگیدمثلا خالی کردن ذهن یا از این قبیل...

یا غیرمذهبی

متوجه نشدم مگه مدیتیشن مذهبی و غیر مذهبی داره؟🙄

آره. مثلا نماز و نیایش و دعا مدیتیشن دینی هست

متوجه نشدم مگه مدیتیشن مذهبی و غیر مذهبی داره؟🙄

ولی مدیتیشن غیرمذهبی: 

یک نوعش تنفسی هست

‌یعنی یک جای ساکت و راحت بشینی، طوری که کمرت قور نباشه ، ستون فقراتت صاف باشه. بعد تمرکزت بزاری روی جریان هوا تو بدنت ، از بینی تا داخل شکم. ده دقیقه تا پونزده دقیقه ادامه بدی و اگه حواست پرت شد سریع تمرکزت بزاری روی همین کار دوباره و به هیچ چیزی فکر نکنی

خوب از هر دو بگید

یک نمونه اش نوشتم. مذهبی: 

نماز خوندن ، البته نمازی که تمرکزت به معنی جملاتی که میگی باشه کاملا و نگاهت به مهر نمازت باشه تا نگاه دور و اطراف نکنی. سجده و رکوع ترجیحا طولانی باشه مثلا به جای اینکه یک ذکر بگی تو رکوع سه تا بگی. 

یا قرآن خوندن تو سکوت و آرامش. خوندن انواع دعاها همراه با ترجمه. دعا کردن برای دیگران، مسجد رفتن...اینا نمونه های از مدیتیشن دینی هست.‌

از این دست مدیتیشن اگه تونستی بازم بگو همینجا ،جالب هستن

حتما عزیزم