2777
2789
عنوان

بچه ها سوال دارم واسه خواستگارم

117 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

هر چی زنگ زدم و پیام جوابم نمیده

دیگه گفتم بزار برم تو سکوت

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون اقا حق نداره همچین رفتاری با شما داشته باشه . . شماهم کوتاه نیایید واقعا کارشون درست نیست . اگه ناراحته باید بیاد رودرو مشکلاتتونو باهم حل کنید با صحبت کردن . اگه از الان میخواد اینجوری باشه وایی به حال آینده که ازدواج کردید

الان شما وابسته شدیبعید میدونم بخاطر همچین چیزی بهم بزنهمن جای شما بودن دیگه نه زنگ میزدم نه پیامبای ...

به مظرت واکنش نشون ندم برمیگرده ؟

همه میگن اگه میخاست بهم بزنه تعارف نمیکرد و به هم میزد نه اینکه جوابتو نده

اصلا گیرم کار برات نیست و درومدی ازونجا، مطمینی دوستت داره واقعا و چشم به درامدت نداشت؟ جز این نمیشه ...

ببین مطمئنم چشم به درامدم نداشت و میدونس اگه بخام از اونجا دربیام میرم یه جا دیگه

از این ناراحته که بهش نگفتم از اونجا در اومدم 

به مظرت ولم میکنه واسه این موضوع ؟

اگه میخاد ولم کنه چرا مادرش زنگ نمیزنه بگه اموم شد ؟ چرا خودش نمیگه ؟ 

فقط کم محلی میکنه

به مظرت واکنش نشون ندم برمیگرده ؟همه میگن اگه میخاست بهم بزنه تعارف نمیکرد و به هم میزد نه اینکه جوا ...

الان داشتم تاپیک قبلی هات و میخوندم

احتمال دادم خیلی ناراحت شده و انتظار نداشته

اما به نظرم این رفتارش که جواب نمیده سنجیده نیست و یه کم تو ذوق میزنه،از این جهت فکر کن تو زندگی به یه چالشی واقعا بخورید این رفتارها در شان یه آقای ۳۰ ساله نیست واقعا،این مدل قهر کردن،باید به طرفش فرصت توضیح دادن بده

نمیخوام تو دلت و خالی کنم اما به نظرم برای عقد عجله نکن.

اون زمان که من قبل ازدواجم رفتم مشاور(تو دوران آشنایی) میگفت عصبانیت کن ببین واکنشش چیه به رانندگی ش توجه کن و....

الان به نظرم مردود شده تو این زمینه،تغییر شغل اونقدر موضوع حیاتی نیست که اینکارو بکنه و حتی جوابتم نده

فقط میتونم بگم عجله نکن،سعی کن دوران شناخت  بیشتر ی داشته باشید

ببین مطمئنم چشم به درامدم نداشت و میدونس اگه بخام از اونجا دربیام میرم یه جا دیگهاز این ناراحته که ب ...

از کجا مطمینی؟ گفته بودی درامدمو نمیارم تو زندگی خرج خونه و من با خودته؟ اخه دلیلی نداره سر این مساله انقد واکنش نشون بده معلومه خیلی براش مهم بوده. اونم که میگی انقد علاقه داشته سر همچین چیزی جواب تلفن نده من باشم چون این کارو کرده برگرده هم ردش میکنم