2777
2789

«خدا شاهده این موضوع در عین طنز بودنش واقعیته بدون کم و کاستی»

تو یکی از تاپیک هام راجب آمریکا و اروپا و ایران صحبت می‌کردیم 

که چند نفر سرسختانه اصرار داشتن ایران از آمریکا از همه لحاظ بهتره و صدتا دلیل آوردن و شرایط خوب اونجا فقط تبلیغات رسانه‌هاست و این حرفها اونجا بی خانمان داره اونجا امنیت نداره اونجا چی و فلان 

که خواستم جواب بدم منطقی که دوست عزیز این چیزها که از امنیت و بی‌خانمان تو سر تو هست از شرایط آمریکا و اروپا تبلیغات رسانه هاست نه واقعیت 

که اینترنتم قطع شد در حدی کند شد که نتونستم سایت باز کنم بعدش ۲۰ دقیقه صبر کردن اینترنت درست نشد رفتم با گوشیم یک قسمت از سریالی که رو گوشیم بود دیدم بعد دیدم اینترنت کمی بهتر شده 

خواستم سایت بالا بیارم دیدم شارژ ندارم یک درصده 

رفتم بزنم شارژ برق رفته بود 

بعدش تا ۳ ساعت بعد برق اومد یادم رفت تا امروز 

متاسفانه نداشتن اینترنت و برق نذاشتن من به اون دوستان جواب بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک‌بار یک مستندی دیدم که گفت کشورهای صنعتی پیشرفته دنیا فقط چند ساعت قطعی برق با هم فاصله دارن که به هم‌برسن یا جا بمونن

اما تو ایران عزیزمان ساعت‌ها برق با خیال راحت قطع میشه و مهم نیست 

من اصن کاری به رسانه ها ندارم . چرا از کشور های مختلف به آمریکا پناهنده میشن ولی از هیچ کشوری به جز ...

اونش به جهنم چرا فرزندان خود مسولین کشور دارن به هر دری میزنن برن آمریکا یا اینکه آمریکان 

یکی از مسئولا یا یه آدم مهم می گفت چند درصد دوست داشتن مهاجرت کنن و عدد بالایی بود که یادم نمیاد. پس این واقعیته که خیلیا به فکر مهاجرت هستن اما امکانش رو ندارن.

نتیجه می گیریم اینا که مخالف مهاجرت هستن... اکانت های فیک هستن که ماموریتی دارن و بعید نیست کلا اینا مرد باشن تو دنیای واقعی. فکر میکنم نینی سایت یکی از این جور سایت هاست که فکر مردم رو کنترل کنه با اکانت های فیک.

ردم واقعاً 

خب اون تفکر که اروپا و آمریکا واسه ایرانی ها بهتره مال دوران جاهلیته

شما به جای بحث نیاز داری مهاجرت کنی تا متوجه بشی

چند تا از همکارای من در حد خر شیفته اونجا بودن( آلمان) یکیشون الان تهرانه سراسیمه برگشت(از طریق تحصیلی رفت) و بسیاری از این موارد

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

خب اون تفکر که اروپا و آمریکا واسه ایرانی ها بهتره مال دوران جاهلیتهشما به جای بحث نیاز داری مهاجرت ...

تو آمریکا کارتن خواب باش از زندگی تو ایران بهتره 

اینو همه قبول دارن

الان ۹۰ درصد مملکت حاضرن برن شب و روز تو آمریکا کار کنن اما تو ایران نباشن پس با این حرف‌ها خودتونو گول نزنید

حتی من آدم می‌شناسم میلیاردره داراییش شاید به هزار میلیارد برسه و بیشتر اینجا دارن مثل پادشاهان زندگی میکنن چند وقته شب و روز دارن تلاش میکنن ویزا بگیرن و خانوادگی مهاجرت کنن آمریکا .

پس حتما مشکلی هست 

خب اون تفکر که اروپا و آمریکا واسه ایرانی ها بهتره مال دوران جاهلیتهشما به جای بحث نیاز داری مهاجرت ...

دلیل پیشرفت آمریکا میدونی چیه؟

پسرخاله شوهرم نابغه بود و رشته اش مهندسی مکانیک 

تو ایران از بیکاری مجبور شد بره معلم بشه 

با هربدبختی رفت کانادا از اونجا بعد چند سال رفت آمریکا 

الان تو شرکت تسلا کار می‌کنه 

آمریکا قدر آدما رو می‌دونه