بچه ها زود بیاید کمک بگید من چیکارکنم یه هفته به پسر یک سالم آموکسی کلا ۶۲۴ دادم اما سرفه وتب وابریزش بینیش خوب نشد بردمش دکتر بتامتازون زد بهتر شد هر چی عطسه میکنه ترشح سبز داره میتونم بهش شربت آموکسی کلاو ۴۰۰ بدم بهش؟؟؟ چون به اون یکی پسرم این شربت داد حالا همزمان باهم میدم بهشون بعد تا چند روز بدم ؟؟؟؟؟؟؟
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
علائم بیماری ممکنه چند هفته طول بکشه،نمیشه که مدام آنتی بیوتیک بدی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
ترشح سبز بینی یعنی سینوسهاش چرک دارن همچنین سرش خیلی مواطبش باش تا از ب نش خارج بشه دارو هم دکتر هر ...
اره خوب دکتر زیاد بردم دکتر میگه کافیه آموکسی کلاو ولی پسرم هم چرک سبز داره هم سرفه آبریزش بینی وعطسه خسته شدم از بس دکتر بردم خودم آموکسی کلاو ۴۰۰ بدم بهش به نظرتون ضرر داره چون به اون یکی پسرم میدم تجویز پزشکه به اینم بدم تا خوب شه بعد تا چند روز دوباره میتونم بهش بدم