2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 83 پست
منم نزدیک یه هفتس گرفتم اصلاداروهام خوبم نمیکنه سینم خس خس می‌کنه چرک داره معدم خیلی میسوزه سرفه هام ...

عزیزم درک میکنم ـ.. منم سه کیلو کم کردم بد اشتها میشی کلا.. 

به نظرم انتی بیوتیک نخور اصلا بدترش میکنه من خودن زوفا عسلی میخوردم و اکسپکتوران کلد استاپ انتی بیوتیک میگن بدترش میکنه

😎💚🐬
پی گیری کن حتما عزیزم ویروسه جدیده پیشگیری خیلی بهتره

تو بارداری قبلیمم همش گرفتار کرونا بودم الان که این 😔😭😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من روز چهارم و پسرم ۷ روزه.همش سرفه می کنیم.گوش درد دندون درد و گلودرد لرز دل‌درد.چشم پسرم عفونت کرد ...

برای بچه نمیدونم ولی زوفا عسلی شرکت رازک به من خیلی کمک کرد اگر سرفه هاش خیلی شدیده برو دکتر اسپری میده کمتر میشه.  اش و سوپ جو هم براشون خوبه 

😎💚🐬
برای بچه نمیدونم ولی زوفا عسلی شرکت رازک به من خیلی کمک کرد اگر سرفه هاش خیلی شدیده برو دکتر اسپری م ...

اسپری سالبوماتول دارم ولی نمی دونم باید استفاده کنم براش یانه

قبلا حساسیت ریه گرفته

منم قبلا کووید گرفتم خدا بزرگ عزیزم نمیشه جنگید امیدوارم که مشکلب نباشه عزیزم

مرسی گلم از محبتت🥰🥰🥰

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اسپری سالبوماتول دارم ولی نمی دونم باید استفاده کنم براش یانه قبلا حساسیت ریه گرفته

اگر خیلی شدیده و دکتر تجویز کرده حتما استفاده کن جون پی گیری نکنید بافت ریه اسیب میبینه

😎💚🐬
برای بچه نمیدونم ولی زوفا عسلی شرکت رازک به من خیلی کمک کرد اگر سرفه هاش خیلی شدیده برو دکتر اسپری م ...

زوفا عسلی برا چی خوبه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
سرفه کمتر میکنه و خلطی. من از شرکت رازک خریدم عصاره پوست انار داشت که واقعا برای سرفه عالیه

انتی بیوتیک هم بخوریم یا نه من دیشب گرفتم دارم پر پر میزنم نمیدونم برم دکتر یانه چون از امپول وحشت دارم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
واقعامن کلاانتی بیوتیک استفاده میکنم

اره  انتی بیوتیک برای ویروس باکتریایی جواب میده مثل یه نوع باکتری گلو روده معده ولی ویروس اونم این جدیده بدتررمقاومت میکنه دیرتر خوب میشی تازه باعث ریزش مو هم میشه  

😎💚🐬