2777
2789
عنوان

اونایی که منطق و سرزبون دارن بیان بگن به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
بچها یکی ذکری برای بستن دهن شوهر بلده؟

ایه۷۲سوره یاسین را۸۳بار ازطلوع آفتاب تا قبل غروب افتاب دوشنبه روی خوراکی مثل قند .نبات .و....که هر روز بخوره بخون 

به امید خدا مهرت به دلش بشینه و اذیتت نکنه

شوهر منم اینجوریه تقریبا بخاطر پولش همه دوسش دارن قربون صدقه شدمیرن محبوبه فک میکنه واسه خاطر خودشه.وقتی آدم دستش ب دهنش میرسه فک نیکنه بقیه ازش کمترن و خودش عقله کله متاسفانه حالا شوهر من میگه خاکیم ولی بازم اون دید از بالا به پاینش تو جمع معلومه 

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا خودشیفته پنهان هستن و کمبود محبت دارنبنظرم لزومی نداره بهش این و بگی چون حتیی اگر همسرش هم باشه ...

خسته شدم از رفتارش همش تو جمع اینکارو می‌کنه و مسخرش میکنن خب من دلم نمیخاد مسخرش کنن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بگو اونجوری که ادمارو نمیسنجنیبار زنگ بزن به دوستات بگو دستم خالیه تو مرز ورشکستگی هم ببینیم اون موق ...

👍❤️

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

خسته شدم از رفتارش همش تو جمع اینکارو می‌کنه و مسخرش میکنن خب من دلم نمیخاد مسخرش کنن

بهش بگو رفتارت جالب نیست منم میدونم تو پیش خیلیا عزیزی با چشمام این و دیدم ولی نگو هم چشم میخوری هم حرکت جالبی نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تا خودش سرش نخوره به سنگ متوجه نمیشه هرچی تلاش‌ کنی بیشتر به طرف اونا کشیده میشه رهاش کن خودش میفهم ...

بچه نیست که ۳۷ سالشه ۹ ساله ازدواج کردیم نمی‌فهمه 

مادرش با ۶۰ سال سن درست نشده این چجوری میخواد درست بشه 

هرجا میشینیم فلانی از من می‌ترسه اونقدر بدم میاد هی میگن 

آره همینطوره میخام بهش بفهمونم دنیا چخبره و هیچ‌کس از ترسش هوای کسیو نداره همه بخاطر پول هواتو دارن

اگر مستقیم بگی قبول نمیکنه و لجبازی و بد رفتاری میکنه

باید با عمل ثابت کنی

مثلا داستان همچین ادمی

فیلم همچین ادمی

و بعدم خیلی اروم با محبت بهش بگی و بگی ما انسانیم اشتباه میکنیم عیبی ندارع ولی بهتره واقعیتو بدونیم تا ضایع بازی درنیاریم

اگرم بازم بدش اومد ک جهنم همینه ک هس بره خدشو درست کنه

Oh baby
چندتا؟خستم کرده دیگه

۱۰۰۱ 

خیلی تاثیر داره حتما امتحان کن 

اینا خانوادگی خودشیفته هستن.شوهر و خانواده شوهر منم خودشیفته هستن فکر میکنن خیلی خاصن و عالم و آدم ح ...

اینام تا یه سرماخوردگی پیدا میکنن میگن از حسودیشونه چشممون زدن مادرشوعرم میگه چون پسرام زیادن چشمم میزنن 

۵ تا پسر داره فکر می‌کنه دنیا واسه اونه 

این چیزا سرزبون نمیخاد متاسفانه اینجور ادما باید بزاری به حال خودشون درسته همسرته اما اونم زندگی اجت ...

رفیقاش همه نهایت یه سال باهاش میمونن دوباره آدمای جدید میان تیغ میزننش آخرم میگه لیاقت منو نداشتن نمیگه من خودشیفتم همرو از خودم میرونم

همین چندوقت پیش فهمیدم دومیلیون به دوستش پول داده بابت اینکه مارو برده تهران برگردونده درحالی که با اسنپ با ۶۰۰ هزارم می‌تونستیم بریم برگردیم میگه اونجا بخاطر ما معطل شد سر همین دادم منت نذاره سرم 

اینام تا یه سرماخوردگی پیدا میکنن میگن از حسودیشونه چشممون زدن مادرشوعرم میگه چون پسرام زیادن چشمم م ...

حالا مال شما میگه چشم زخم، مال من میگن مارو جادو جنبل کردن باید پیدا کنیمش ببینیم کی ما رو جادو کرده. یه بار دعوامون شد به من گفت تو حسودی میکنی به شوهرمم گفته بودن زنت ما رو جادو میکنه!!! به خدا وقتی تو جمعشون هستم به شدت احساس خستگی میکنم انگار انرژیم تحلیل میره. این خودشیفته ها انرژی خوار هم هستن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ولی واقعا پول چه کارایی که با آدم نمیکنه...ادمو بزرگ نشون میده .عزت و احترام میاره🥲

دقیقا 

براذرشوعرام هیچکدوم خونه نداشتن ما خریدیم هیچکدوم عیدی نمیدادن شوهرم من میداد چه احترامی می‌دیدیم از فامیلا چه تعریفایی میکردن از اون سالی که شوهرم عیدی نداد شدیم خوخو