2777
2789

@دخترگرانبها    

@فاقدناممستعار    

@دنیاجوووووووونشممم    

سلام میشه کمکم کنید 

همسرم و خواهرش یا خانوادش (کلا تو همچین خانواده ای بزرگ شدن)طرز فکرشون اینجوریه که همه ازشون میترسن و دوسشون دارن یه اتفاقی براشون بیفته همه ناراحت میشن و خودشونو به آب و آتیش میزنن تا مثلاً همسرم خوب بشه 

یه مثال مثلا روز تولدها خواهر شوهرم میخاد طرف رو سوپرایز کنه زنک می‌زنه الکی میگه وای پام شکسته جلوی درتونم بیا کمک فکر میکنه طرف خودشو می‌کشه و بشدت ناراحت میشه یا همسرم زنگ میزنه به دوستش الکی میگه بیمارستانم فکر میکنه دوستش خیلی ناراحت شده و خودشو می‌رسونه درحالی که دوستش فقط گفت ایشالله که خوب بشی بعد همسرم گفت دیدی چقدر ناراحت شد(تو جمع بودیم همه به هم نگاه کردن خندیدن) یا اونروز با دوستش رفته بودیم بیرون همش سعی داشت دوستشو تحقیر کنه و خودشو بالا نشون بده دوستشم گفت جلوی زنت هیچی بهت نمیکم و من ناراحت شدم 

حالا با خواهرش کاری ندارم ولی چجوری به شوهرم بفهمونم همه بخاطر پولش هست که هواشو دارن و ازش تعریف میکنن و هیچ‌کس دلی نمیاد کمکش کنه؟؟ 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا خودشیفته پنهان هستن و کمبود محبت دارن

بنظرم لزومی نداره بهش این و بگی چون حتیی اگر همسرش هم باشه بهت انگ حسودی میزنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچها یکی ذکری برای بستن دهن شوهر بلده؟

یاودود 

محبت میندازه

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بگو اونجوری که ادمارو نمیسنجن

یبار زنگ بزن به دوستات بگو دستم خالیه تو مرز ورشکستگی هم ببینیم اون موقع هم تره خورد میکنن واست؟ 

بگو کاری نکن همه مثل یارب مبادا گدا معتبر شود رو، رو تو مثال بزنن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

اینا خانوادگی خودشیفته هستن.

شوهر و خانواده شوهر منم خودشیفته هستن فکر میکنن خیلی خاصن و عالم و آدم حسودیشونو میکنن، یا فکر میکنن همه میخوان ازشون سواستفاده کنن. خیلی عجیب غریبن 🤦‍♀️

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

این چیزا سرزبون نمیخاد 

متاسفانه اینجور ادما باید بزاری به حال خودشون 

درسته همسرته اما اونم زندگی اجتماعی خودشو داره 

این ادما از یه جایی یه جوری میخوره تو برجکشون ک خودشون میفهمن عه چ اشتباهی کردم 

ادم خودشیفته رو نباید تایید یا رد کنی، فقط باید سکوت کنی 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

فک کنم دلشون محبت میخاد یا احترام و توجه بیش از حدیه عقده ای دارن

آره همینطوره 

میخام بهش بفهمونم دنیا چخبره و هیچ‌کس از ترسش هوای کسیو نداره همه بخاطر پول هواتو دارن