2777
2789
عنوان

یعنی از منم بد بخت تر هستر

124 بازدید | 19 پست

امروز ۵ صبح بیدار شدم با درد 

رفتم سر کار 

رفتم کتابخونه درس خوندم

بعد اومدم مهمون داشتیم 

الانم روده هام درد میکنن پریودم 

فردا هم کلی درس دارم باید سر صب برم سر کار

مهمونم تازه داریم 

واقعا آرزوی مرگ دارم خیلی دلم درد میکنه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب ... چقدر دنیای ادما متفاوته بدبختی برای شماها چقدر لوکس و ملوئه خدایا یکی میمرد ز درد بی نوایی ی ...

قضاوت نکن ، شاید تمام توانش تا این حده، تاب آوری آدما فرق میکنه خب 

عجب ... چقدر دنیای ادما متفاوته بدبختی برای شماها چقدر لوکس و ملوئه خدایا یکی میمرد ز درد بی نوایی ی ...

بدبختی های دیگ هم داریم این فقط روال روز بود 

نگران نباش خدا تو بدبختی ب من کم نداده

بابا من هزار تا مشکل دیگ دارم 

ولی الان دیگ با دل درد تو ذهنم نبودن بنویساینجا مسابقه ی بدبختی هست تا ثابت نکنی بد بخت تری ول نمیکنن

بدبختی های دیگ هم داریم این فقط روال روز بود نگران نباش خدا تو بدبختی ب من کم نداده

خدا نکنه بدبخت باشی عزیزم هیچوقت اینو نگو اتفاقا برات خوشحالم که اینا رو بدبختی میدونی فقط ازت میخوام دیگه این کلمه رو تکرار نکنی انرژی منفیه

چه قدر بی منطق

هرکسی دردش برا خودش بزرگه

هرکسی با توجه به توانایی هاش سختی میکشه

اگه مشکلت از نظر خودت خیلی بزرگ‌تره و دغدغه ات بیشتره چون توانایی اش رو هم داری

دغدغه هیچ کس رو مسخره نکن هرکسی برای دغدغه اش چ بزرگ چه کوچیک ناراحتی های خودشو داره

په قضاوتی ؟ الان با کی کار داری دقیقا ؟ منم همینو نوشتم که ادما متفاوتن ... اوکی رول ادم خوبه رو درست اجرا کردی همه متوجه شدن الان 

چه قدر بی منطقهرکسی دردش برا خودش بزرگههرکسی با توجه به توانایی هاش سختی میکشهاگه مشکلت از نظر خودت ...

وای خدایا باز جماعت مامانم اینای این سایت وارد عرصه شدن و قراره تا صبح زخم کنن مارو ... عزیزم دوسه بار دیگه متنمو بخون متوجه میشی منم همینو گفتم ... خدایااا بیچاره معلماتون 

وای خدایا باز جماعت مامانم اینای این سایت وارد عرصه شدن و قراره تا صبح زخم کنن مارو ... عزیزم دوسه ب ...

حرف بی منطق بی جواب نمیمونه اگه منظورت چیز دیگه بود رو طرز بیانت کار کن که جماعت مامانم اینا وارد عرصه نشن