2777
2789
عنوان

پسری که قصد ازدواج داره

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
میدونی پسر با مرد فرق میکنه بنظرم ایشون۱۰سالذاز من بزرگتره قشنگ حرف منو میخونه رفتارش بالغانست پسر ن ...

الان شما از ایوشن خوشت اومده همش داری دنبال دلیل میگردی که به خودت ثابت کنی آدم خوبیه و تایپته و.... 

ولی خودتو گول نزن دختر جان 

الکی خیال پردازی نکن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این استادای حق التدریسی رو خیلی جدی نگیرید . یه همکلاسی داشتم دخترباز ، درسش افتضاح الآن حق الت ...

اره ازین استادا زیاد هستن

ولی ایشونو زیر نظر دارم چن وقت رفتار ناشایستی ازش ندیدم

الان شما از ایوشن خوشت اومده همش داری دنبال دلیل میگردی که به خودت ثابت کنی آدم خوبیه و تایپته و.... ...

اره موافقم باحرفت

ادم دوست داره همش اونی ک میخوادو بشنوه

اما من خیلی جدی دارم بهش فکر میکنم چون فکرمو مشغول کرده در حدی ک مادرمم در جریانه

اره موافقم باحرفتادم دوست داره همش اونی ک میخوادو بشنوهاما من خیلی جدی دارم بهش فکر میکنم چون فکرمو ...

ببین من اصن قصدم این نیس تو دلتو خالی کنم یا نا امیدت کنم 

ولی بهتره زیاد بهش فکر نکنی تا زمانی که بصورت رسمی بیاد خواستگاری

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
هیچ نشونه ای نیست عزیز دلمیه وقتایی اینقدر همه چی خوب پیش میره ولی یهو طرف غیبش میزنهبراهمین میگم زی ...

بله تا حدودی موافقم باهاتون

اما من باهاشون جدی حرف زدم تا خیال رابطه الکی و بچگانه رو نکنه بااینکه چند سال ازم بررگتره😁

احتمالا قصدی داره اما یه اشتباهی که خیلی تز دخترا تو این مرحله میکنن همینه که انقدر راجع بهش فکر و خ ...

اهوم از چ لحاظ میگین قصدی داره؟

مثلا چ نشونه هایی میشه راهنماییم کنین😶