جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تا روز زایمان دقیقا ببخشید عق زدم .... روری سه تا دمیترون میخوردم ....اما باعث یبوست شده بود و خیلی اذیت شدم...سرم خیلی بهم کمک کرد ..خوردن نون خشک یا بيسکوئيت خشک. ...آب لیمو حالم و بهتر می کرد ...
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
الهی که خدا خودش کمک کنه درکت می کنم عزیزم پارسال همین موقع من وضعیت شما رو داشتم . داشتم میمردم ولی امسال نینی خوابیده پیشم. انشاالله سال بعد همین موقع نی نیت بغلت خوابیده. من خیلی وحشتناک بودم از بوی شوهرم متنفر بودم از بوی آدما که کنار خیابون از کنارم رد میشدن هرچی می خوردم اثر نمیکرد.باید تحمل کنی غذا کم بخور وعده ها رو زیاد کن نارنگی بو کن نون تازه بو کن سیرابی اگه می تونی بخور دمیترون هم بخور