2777
2789
عنوان

هنوزم تو هفته 2️⃣5️⃣تهوع دارم خدایا چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست
پرتغال بو کنعطر نزنید بخور سرد تو خونه بزارهوا رو معتدل کنید نفس عمیق و دم و بازدم خیلی برام جواب می ...

انگار گرفته ام

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدایا شکرت که دیگه قرار نیست باردار بشم و این حالتای بد بارداری رو داشته باشم.عزیزم فقط باید تحمل کنی هیچییی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

سیرابی امتحان کردی بخوری؟ میگن خکبه من ک خودم چهار ماه اولو از بس که حالت تهوع داشتم و هیچی نمیخورم از گرسنگی زار زار اشک میریختم هیچیم خوبم نکرد 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من تهدع ندارم ولی خیلی غذاهارونمیتونم حتی بهش فکرکنم ازجایی که بوی پیازبپزن متنفرررم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تا روز زایمان دقیقا  ببخشید عق زدم .... روری سه تا دمیترون میخوردم ....اما باعث یبوست شده بود و خیلی اذیت شدم...سرم خیلی بهم کمک کرد ..خوردن نون خشک یا بيسکوئيت خشک. ...آب لیمو حالم و بهتر می کرد ...

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
قدمش پراز خیر و برکت باشه..کلا حاملگی از اول تا آخرش یه درد جدیدی باید تحمل کنی.....

عزیزمی ممنونم

الانم نفخ گرفتم روده هام موج مکزیکی میره

اصلا داغونم

بعدم شنبه سونو وزن و رشد دارم خیلی میترسم اخه شکمم کوچیکه

چی ؟ دکتر هم برو بهش بگو‌نباید خیلی طولانی باشهمن الان گاهییی اوقات تهوع میگیرم

حالم گرفته هست انگار

دکترم قرص میده تهش نمیخوام انقدر قرص بخورم😥

تا روز زایمان دقیقا ببخشید عق زدم .... روری سه تا دمیترون میخوردم ....اما باعث یبوست شده بود و خیلی ...

وای یبوست😰 الان گرفتم شدید هرچی شربت لاکتلوز میخورم اثر نداره

الهی که خدا خودش کمک کنه درکت می کنم عزیزم پارسال همین موقع من وضعیت شما رو داشتم . داشتم میمردم ولی امسال نینی خوابیده پیشم. انشاالله سال بعد همین موقع نی نیت بغلت خوابیده. من خیلی وحشتناک بودم از بوی شوهرم متنفر بودم از بوی آدما که کنار خیابون از کنارم رد میشدن هرچی می خوردم اثر نمی‌کرد.باید تحمل کنی غذا کم بخور وعده ها رو زیاد کن نارنگی بو کن نون تازه بو کن سیرابی اگه می تونی بخور دمیترون هم بخور

الهی که خدا خودش کمک کنه درکت می کنم عزیزم پارسال همین موقع من وضعیت شما رو داشتم . داشتم میمردم ولی ...

بهدا من تحملم بالاست ولی یوقتا رد میدم دیگه

غصه ام دارم نگران بچه هستم دکترم‌گفت درشت نیست ریزه

میترسم 

عزیزمی ممنونمالانم نفخ گرفتم روده هام موج مکزیکی میرهاصلا داغونمبعدم شنبه سونو وزن و رشد دارم خیلی م ...

غذاهای فیبر دار نمیتونی بخوری؟

مثلا سیب ، مغز ها ، اینا از یبوست پیشگیری می‌کنه. 

الان بارداری وگرنه همیشه ی عادت دفع روده داشته باشی روزانه ، خیلی خوبه ، روده ها عادت میکن همیشه اونموقع دفع انجام میشه