2777
2789
عنوان

گوشیم بدون اینترنت داره کار میکنه چطوری اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 52 پست
😂😂😂😂 بخدا خودمم ترسم برم داشته خیلی مشکوکه اخه

ولی مطمئن شدی خرابه تا میتونی نت مصرف کن انتقام مارو بگیر 💀🤌🤣

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به احتمال زیاد باگه طبق چیزی که گفتی گاهی باگ خوبه گاهی بده

خدا از این باگ خوبا نصیبمون کنه من هر وقت گرفتم به هفته نکشیده تموم شده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه من اینستا و تلگرام و همه جا میرم راحت سرعت هم خ بالاس 😂

احتمالا مشکل فنی باشه من یه بار کارت اتوبوسم اینجور شد هرچی کارت میزدم از موجودیش کم نمیشد 😄

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

اسی چندسال پیشم یکی میگفت من چندساله خطمو شارژ نکردم و دارم زنگ میزنم دائم چندساله معلوم نیس چجوریه

نه باباااااا😂😂

بخدا چند ماهه شارژ نکردم 

قبلا تا سارژ میکردم ب چند روز نمیکشید اعتبار شما کافی نمیباشد شرو میشد 

الان اصلا هنگم چی شده

خدا از این باگ خوبا نصیبمون کنه من هر وقت گرفتم به هفته نکشیده تموم شده

حالا یه شماره من از راهیان نور گرفتم 😂 با گیگی 2 تومان حساب می کنه در 90 درصد مواقع قبلا خیلی رایگان میداد ولی اپدیت که کردم گند زد به نت رایگان بازم خوبه باز گیگ دو سه تومان شده 

نه باباااااا😂😂بخدا چند ماهه شارژ نکردم قبلا تا سارژ میکردم ب چند روز نمیکشید اعتبار شما کافی نمیبا ...

لذت ببر 😂😂😂 

نت رایگان دیگه هنگ کردن نداره فقط لذت ببر 

نمیتونی لذت ببری سبمکارتتو بده من لذت ببرم🤣🤣🤣

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه باباااااا😂😂بخدا چند ماهه شارژ نکردم قبلا تا سارژ میکردم ب چند روز نمیکشید اعتبار شما کافی نمیبا ...

اونم همینومیگفت

بعدمیگفت یه بار اومدم یه شارژ ریختم روش دیگه برگشت به روال سابق ک شارژ خالی میکرد

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
حالا یه شماره من از راهیان نور گرفتم 😂 با گیگی 2 تومان حساب می کنه در 90 درصد مواقع قبلا خیلی رایگا ...

اه من راهیان نور رفتم چرا کسی بمن نگفت کجا سیم کارت میدن🤕

لذت ببر 😂😂😂 نت رایگان دیگه هنگ کردن نداره فقط لذت ببر نمیتونی لذت ببری سبمکارتتو بده من لذت ببرم� ...

اخه این سیم کارتمم از اون طرح های رایگان بود رفتم گرفتم مفتی 

خودشم ۰۹۳۸ هس و خیلی رند ینی از اون سیمکارت گرونا افتاده بهم😂😂😂😂