2777
2789
عنوان

گوشیم بدون اینترنت داره کار میکنه چطوری اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 52 پست

فقط حواست باشه که سیم کارتتو شارژ نکنی.. چون اگه شارژ کنی ،دیگه از حسابت کم میشه. من یادمه یه دوستی داشتم حدود ۱۴ سال پیش. اون موقع گوشی ها اینترنت نداشت ، فقط اس ام اس و زنگ میزدیم. این دوستم گاهی وقتا سیم کارتش هنگ میکرد، مثلا هسچ اعتبار و شارژی نداشت ولی میتونست زنگ بزنه و sms بده، بعد اگه سیمشو شارژ میکرد دیگه از هنگی در میومد دیگه اگه زنگ و پیام میزد از حسابش کم میشد

اخه این سیم کارتمم از اون طرح های رایگان بود رفتم گرفتم مفتی خودشم ۰۹۳۸ هس و خیلی رند ینی از اون سیم ...

چه شانسی شماره رند ها ک پولیه مفتی نمیدن اسی دو روز دیگه نگن اشتباه شد سیم کارت رند دادیم اونم با نت مفتی تا نفهمیدن چ اشتباهی کردن استفاده کن  از فرصت😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رایگانم بود چه سالی رفتی من 96 رفتم اونم عید

هی بیخیال  نفهمیدم دیگه از دستم رفت از بس گرمه ک نمیشه رفت راهیان نور بخار پز میشم بخاطر یه سیم کارت 🤧

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
هی بیخیال نفهمیدم دیگه از دستم رفت از بس گرمه ک نمیشه رفت راهیان نور بخار پز میشم بخاطر یه سیم کارت ...

برا همین گفتم عید منم پوستم سفیده رفته بودم  اونجا رسما جزغاله شده بودم😂 دیگه تا عمر دارم اون سمتا نمیرم 

فقط حواست باشه که سیم کارتتو شارژ نکنی.. چون اگه شارژ کنی ،دیگه از حسابت کم میشه. من یادمه یه دوستی ...

اخه ینی اگه اعتبارم تموم شد یه روز پس چیکار کنم؟ 

الان ۴هزارو ۵۰۰ دارم اعتبار خورد خورد کم میشه صحبت کردنی ولی من چند ماهه شارژ نکردم ویادم نیس چقدم زدم ک الان رسیده ب انقد 

ینی قراره عوضشو از این دربیاد؟

چه شانسی شماره رند ها ک پولیه مفتی نمیدن اسی دو روز دیگه نگن اشتباه شد سیم کارت رند دادیم اونم با نت ...

حیف سایته دیگه وگرنه شمارمو میفرستادم ببینی پشمات میریخت از خوشگلیش بخدا😂😂

اخه ینی اگه اعتبارم تموم شد یه روز پس چیکار کنم؟ الان ۴هزارو ۵۰۰ دارم اعتبار خورد خورد کم میشه صحبت ...

ببخشید من دیشب خوابم برد.  من فکر کردم اصلا از اعتبارت کم نمیشه. نه فکر نمیکنم که اگه بعدا خطتو شارژ کنی، عوضش در بیاد