من تازه فهمیدم دکترا ۴ ساله فکر میکنم دو سال باشه اگه بخوام مدرس دانشگاه بشم میتونم با فوق لیسانس هم تدریس کنم ؟؟؟؟حق التدریسی منظورمه و اینکه دکترا چطوره سخت یا اسون چقدر وقتتو میگیره مثلا برا کسی که هم شاغل باشه هم بچه داشته باشه شهرستان باشه و دانشگاه تهران قبول شه
تازه ۴ سال کمشه ، اکثرا خیلی بیشتر طول میکشه براشون
با ارشد میشه تدریس کرد ولی الان دیگه خیلی ارشد زیاد شده . باید از یک دانشگاه عالی و معدل عالی یا پارتی عالی باشین تا بتونین توی یه دانشگاه معمولی و ضعیف تدریس کنین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من مهندس عمرانم . توی ایران کارشنلس رسمی بودم . دکترا رو توی مرحله دفاع ول کردم . یک مقاله ام چاپ شده بود . منتظر چاپ دومی بودم. همزمان مهاجرتم درست شد . انقدر اذیت شدم سر رساله که کلا بی خیال شدم . بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتم فقط نگارش کارم مونده بود . هرگز حاضر نیستم به اون روزهای سخت برگردم دوباره