2777
2789
عنوان

بوتاکس معده دروغ بزرگ لاغری

123 بازدید | 9 پست

اقا جونم براتون بگه که اومدم تجربه خودمو از بوتاکس معده براتون بگم

یکی از دوستام اینکارو انجام داد و ۱۰ کیلو کم شد دوست دیگه ای هم بوتاکس کرد و توی یک هفته ۵ کیلو کم شد و خیلی راضی بود میگفت کاملا بی اشتها شده و این دو نفر منو ترغیب کردن ک برم و بوتاکس معده انجام بدم یک هفته اول ک طبق رژیم دکتر بیگلری بود من ۵ کیلو کم شدم اما اصلا اصلا احساس سیری نداشتم و با گرسنگی کنار میومدم و خودم یه جورایی رژیم بودم

خلاصه که بوتاکس براتون کاری نمیکنه حداقل برای من نکرد نه احساس سیری داشتم نه پری و مدام گرسنه بودم و رسما ۱۵ میلیون پولم رو ریختم تو سطل و اتیشش زدم

اگه به دنبال لاغری هستین فقط و فقط رژیم و باشگاه 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکارم انجام داده یکی دو هفتس اشتها نداره دیگه

برای همه یجور اثر نمیکنه متاسفانه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
ینی سوزن میزنن تو معدت؟

بله از طریق اندوسکوپی

چند دقیقه طول کشید..شکمت اب شد

کمتر از چهل دقیقه ولی من کم نکردم اصلا