2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ کنار بیام

126 بازدید | 17 پست

اگه یه نفر از عزیزانم فوت کنند

یا خودم میمیرم یا جنونی چیزی میگیرم 

اینقدر که بهشون وابستم حد نداره 

چیکار کنم 

بعضی شب ها اینقدر تصور میکنم چنین موقعیت هایی رو 

که به خودم میام میبینم ۱ ساعته دارم گریه میکنم 😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شبا قبل خواب اینچنین فکرها میزنه به سرم

دیوونم میکنه

سریع از فکرش میام بیرون و سعی می‌کنم به چیزای خوب فکر کنم

از بودن در کنارشون لذت ببرم تا بعدها حسرت نخورم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

منم همین حرف میردم الان ۴ماه بابام رفته و من دارم زندگی میکنم 😭گاهی محکومیم به زندگی کردن من لعنتی حتی نمیتونم عکساشو ببینم فیلماشو ببینم😭😭

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

از بچگی به این مسئله حساس بودم ۶ سالم بود نصف شبا بلند میشدم ببینم بابا و مامانم نفس میکشن یا نه !!

۲۱ سالم بود که بابام بیماری سختی گرفت من همه اش گریه میکردم میگفتم بابام چیزیش بشه امکان نداره بتونم زنده بمونم ....

بابام رفت و من با چهل سال سن هنوز زنده ام نمردم ولی تا عمل مغز رفتم و باز خدا خواست که زنده بمونم

از اون موقع حساسیتم خیلی کمتر شده 

اگه دوباره برگردم به گذشته سعی میکنم در لحظه حال زندگی کنم و قدر عزیزانمو بیشتر بدونم و هر لحظه هر کاری که از دستم برمیاد براشون بکنم مرگ هم هر وقت اومد سراغمون اومد جلوشو نمیشه گرفت😊