2777
2789
کوروش رو بیشتر بخاطر فتح مسالمت آمیز بابل قبول دارنمیگن اولین حقوق بشرهو الی مطلب درست و غلط زیاده د ...

تاریخو یجورایی انقدر تغییر دادن اصالت و شرف ایرانیا رو زیر سوال بردن که واقعا یجورایی آدم دیگه میمونه چی بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا همه چی میشه به قضیه اختلاف ترک و فارس کشیده میشه؟ عجب

خب پس ترک هستید 

ببخشید اگه ناراحت شدید فقط حدس زدم

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

لعنت به آقا محمد خان بی همه چیز نامرد فکرشو بکنین اگر آقا محمد خان اهدام می‌کردند زندیه ها میموندند ...

اره کلا آقا محمد خان خیلی ظالم بوده و مزخرف بوده کل نسلشون از اول حکومتش تا آخرین کلی گند زدن تازه هرکدومشونم کلی حکومت کردن 

در هر صورت روحتون شاد بچه ها شب امتحان به روحتون فاتحه میفرستن هرسال😔🤲🏽

تاریخو یجورایی انقدر تغییر دادن اصالت و شرف ایرانیا رو زیر سوال بردن که واقعا یجورایی آدم دیگه میمون ...

اصل مطلب واقعا مشخص نیست این تاریخی که ما دوران مدرسه و دانشگاه میخونیم تحریف کردن به خاطر سیاست های خودشون

خخخ فقط نام کاربریت

چند هفته پیش کلی راجبت مطلب خوندم رفتم امتحان دادم

حالا بگو ببینم تو که اینقدر مهربون و ساده زیست و صبور و.... بودی 

چطور ب این خصوصیات رسیدی 

بگو بلکه ماام صبوری را یاد بگیریم

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
خخخ فقط نام کاربریتچند هفته پیش کلی راجبت مطلب خوندم رفتم امتحان دادمحالا بگو ببینم تو که اینقدر مهر ...

🥹 کریم خان زند🥹 همیشه خودش با مردم یکی میدونست و همیشه دفاع می‌کرد و کسی جرأت هیچ کاری نداشت

«شاهی بدون کلاه»

🥹 کریم خان زند🥹 همیشه خودش با مردم یکی میدونست و همیشه دفاع می‌کرد و کسی جرأت هیچ کاری نداشت

خخ خسته نباشی چه توضیحاته ارزنده ای دادی 🤣

بعد تو شاهرخ که فقط ب همون مشهد بسنده کرد خیلی لایق تر بود 

جنابعالی عرضه نداشتی چار تا ارتش و نیرو فداکار و کار بلد تربیت کنی که آخرش ب چوخ نری😏😎

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
اره خیلی بد بوده کلی ظلم کردن بهشون البته قاجارم گند زد بود به همچی از اول کلا بی پایه بودن

قاجار رو موافقم که گند زدن به همه چی ولی خود اغامحمدخان شاه بدی برای ایران نبود البته خیلی بی رحم بود ولی درکل برای ایران بد نبود 

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦