2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا محمد خان کلا بی رحم بود حتی اگر کریم خان بهشون بدی نمی‌کرد دست آخر این بلا رو سر لطفعلی خان زند ...

اره ولی اونا میخواستن باهاشون ارتباط برقرار کنن ولی اول زند قاجارو بیرون کرد بابای آقا محمد رو کشت و هزار چیز دیگه بعد دوباره آقا محمد خان هم برای تلافی پدرشونو درآورد 

از سیاست هاش بود یجورایی بی..ش.ر.ف تر ازش وجود نداشت که به مردم میگفت بهم یگین وکیل الرعایا تا اهداف ...

شما ترک هستید ؟

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

خب کریم خان با توجه به تاریخ پر فراز و نشیب ایران آینده ایرانو چطور می‌بینی

در آینده ایران هیچ چیز شرط هیچ چیز نخواهد بود خواهر عزیز یعنی به زودی اتفاقاتی رخ خواهد داد در این چند ماه اخیر که اصلا انتظار شو نخواهید داشت تاریخ دقیقا نمی دونم 

اما زیاد دور نیست اما اون موقع دیگه همه چی تغییر خواهد کرد…

«شاهی بدون کلاه»

قضاوت سیاسی خیلی سخته

میدونستین این کوروش بزرگ که میگن رو بعضی ها قبول ندارن؟ چون میگن اون زمانا در منطقه آراکس کوروش توسط قوم ماساژت ها که رهبر اونا خانومی به اسم آنا تومروس بود کشته شده؟ حالا چجوری در زمان قدیم این جسد تونسته انقدر راهو طی کنه تا پاسارگاد ؟

کریم چرا با افشار مخالف بودی و با قاجارم چون با اونا خوب بودن مخالف بودی خوبت شد آقا محمد خان نسلتون ...

لعنت به آقا محمد خان بی همه چیز نامرد 

فکرشو بکنین اگر آقا محمد خان اهدام می‌کردند زندیه ها میموندند افشار رو هم که کلا نابود کرد

«شاهی بدون کلاه»

میدونستین این کوروش بزرگ که میگن رو بعضی ها قبول ندارن؟ چون میگن اون زمانا در منطقه آراکس کوروش توسط ...

کوروش رو بیشتر بخاطر فتح مسالمت آمیز بابل قبول دارن

میگن اولین حقوق بشره

و الی مطلب درست و غلط زیاده در موردش ضعفم داشته