2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همه حس میکنن حتما باید بچه داربشن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 19 پست
بد نمیگه من دیدم تو اطرافم زنه خودش از لحاظ تربیت واقعا عقبه باید خانواده تربیتش بده دوباره ده تا ده ...

همه اینجوری نیستن عزیزم

تو این دوره خیلیا با وجود شرایط مالی و روانی و اجتماعی خوب تصمیم می گیرن هیچوقت بچه نداشته باشن

اتفاقا تعدادشون کم هم نیست 

بنابراین نمی تونیم بگیم همه حس می کنن باید بچه دار شن

بد نمیگه من دیدم تو اطرافم زنه خودش از لحاظ تربیت واقعا عقبه باید خانواده تربیتش بده دوباره ده تا ده ...

بابا همون گوسفند چرونی اگه کارش خوب بلد نباشه کسی گوسفندش نمیدن بهش برای چوپانی باید راهش هنرش بلد باشه نمیدونم کی میخواییم بفهمیم نمیتونیم از عهده نگهداری وتربیت بر بیاییم چرا میاریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینجوری نیستن عزیزمتو این دوره خیلیا با وجود شرایط مالی و روانی و اجتماعی خوب تصمیم می گیرن هیچو ...

حرف اسی بد متوجه شدی میگه کسایی که خودشون اخلاق ندارن چرا بچه میارن 

بحث اونا جدا

من خودم هیچ وقت دوست ندارم بچه دار بشم 

بابا همون گوسفند چرونی اگه کارش خوب بلد نباشه کسی گوسفندش نمیدن بهش برای چوپانی باید راهش هنرش بلد ب ...

دقیقا آفرین انقدر بدم میاد دائمم به آدم میگن بچه بیار منی که نمیارم میگن فلانی مشکل داره، نمیگه من چه گلی زدم سر بچه که این بزنه حالا بچه طرفو ببینی هیچ بویی از تربیت نبرده