2777
2789
عنوان

چرا همه قد کوتاهمو به روم میارن🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 94 پست

آقا چرا مردای قد بلند جذب زنای کوتاه میشن؟؟عدالت رو بر قرار کنید من با قد ۱۷۲شوهرم ۱۷۸هست.خیلی دلم میخواست ۱۸۵به بالا باشههههههه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با هیچی کاری ندارم چرا مثلا بحث قد کوتاهی میشه مثلا برای تعریف از قد کوتاه قدبلندارو میکوبن یا برعکس 

اینجارو نمیگما کلا این موضوع رومخمه 

هر قدی قشنگه باید بدونی چه لباسایی بپوشی بیشتر جذاب شی 

شکیرا  آریانا گرانده و...قد کوتاهن 

نگین حقدوست جیجی حدید کندال جنر و... قدبلندن 

همشون زیبان غیر اینه? 

بدم میاد از مقایسه قد و ظاهر کلا من قدم اینه از فلان سانت قد بهترم این قدیا خوشگل ترن ..

اخه بخدا من اصلاااا اهل این حرفا نیستم ولی از هر لحاظ که همیشه مقایسه کردم من از اون بهترم اونم قدش ...

وای اره منم دقیقا مثل توام اصن حاضر نبودم جای اون باشم از هر لحاظی بهتر از اونم ولی چون اون قدش بلند تره همش میخاد یجوری بحثو ب قد بکشه

مثلا من میگم فلانی چ خوشگله فوری میگه اره خوشگله ولی قدش کوتاس 

دبیرستانهای دخترونه رو دیدی؟دهه هشتاد خیلی بلندن

اهمیت نده حتما خیلی بیشعورن ک میخوان بچزوننت الکی الکی من خودم قدم از تو کوتاه تر به جز یکی دو تا دانش آموز بیشعور کس دیگ ای نگفت و خیلیام هستن میگن چه خوشگلی اصلا اگه همه یک جور باشن ک تفاوت ها به چشم نمیاو من تازگی فهمیدم ما حتی با عیب ها و نقص هامون هم زیباییم

فهمیدیم خوشگلی و همه جذبت میشن وای کوشولوی تو دل برو اگ واقعا خوب بودی همه از ظاهرت تعریف میکردن ن ق ...

من الان بحثم قده چرا باید تاپیک بزنم همه میان ظاهرم تعریف میکنن

اون موقع میشدم پیک می

بابام قد بلنده مامانم کوتاه 

منم مثل مامانم شدم بابام امشب به روم آورد ناراحت شدم یاد قبلا میوفتادم که هر جا میرفتم بحث قد میشد دلخور شدم تاپیک زدم 

عجبا

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

نه قد مهمه نه چهره 

مهم شخصت و درک و شعور هست که انسان رو زیبا و یا زشت نشون میده 

مهم اینه دل نشکنیم 

مهم اینه خودمون رو قبول کنیم دوست داشته باشیم وگرنه حرف مردم همیشه هست قد نباشه چاقی و لاعری رو می گن اینا نباشه و هزار جور حرف و حدیث که هممون بهتر میدونیم

آقا چرا مردای قد بلند جذب زنای کوتاه میشن؟؟عدالت رو بر قرار کنید من با قد ۱۷۲شوهرم ۱۷۸هست.خیلی دلم م ...

دوستم ۱۷۵ عه هر چی خواستگار داره یا همقدشه یا چند سانت بلند تر

آفرین دقیقا منمکلا دهه هشتادی ها درشتنما بینشون ریز موندیم🤝ولی بامزه س من دوست دارمیعنی هرکی خوشش م ...

من خیلی خودمو دوست دارما 

ولی امشب یه کوچولو دلخور شدم از بقیه