بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فهمیدیم خوشگلی و همه جذبت میشن وای کوشولوی تو دل برو اگ واقعا خوب بودی همه از ظاهرت تعریف میکردن ن قدت منم قدم کوتاه تره ولی کسی ب چشمش نمیاد حرف ظاهرمو میزنن ب جا قد
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
منم مثل توام دقیقا جاریم تا مثلا میبینه من مورده توجهم یا منو میبینه از یه چیزی زورش میگیره فوری بحث ...
اخه بخدا من اصلاااا اهل این حرفا نیستم ولی از هر لحاظ که همیشه مقایسه کردم من از اون بهترم اونم قدش بلنده اما تک تک استخونای بدنش زده بیرون ولی من ن لاغرم ن چاق همه چیزم به اندازس ولی اون فقط چون درازه یجوری خودشو بهتر میدونه 😁
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶