2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا نامزدم🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 64 پست
وای چقددد پرروان این موجوداتخب عزیزم تو چرا انقد بی زبونی؟بگو تو با دو نفر تو رابطه بودی و فقطم خدا ...

مگه من نگفتم؟

تمام چت ها و حرفا هست 

میگه من اونا رو فراموش کردم من چی بگم خب دیگه

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوادم در جریان بودم و چند تا از دوستام

اوه پس امکان لو رفتن بوده 

اگر فقط خودت تنهایی میدونستی بهتر بود مخفی میکردی اما الان مه تعداد زیادی ادم میدونن کار خوبی کردی 

اما به نظرم بیخیال این ادم شو 

پوستت رو میکنه مدام میزنه تو سرت اذیتت میکنه 

وقتی یارو به من میگه باید همه چیو بگی خب من چیکار کنمبعدم مگه من رابطه داشتم دارم میگم دوست داشتن بو ...

آخه دختره عاقل کیو دیدی بره همچین چیز چرتی رو بگه 

میخوای صادق باشی؟از وقتی باهاش رفتی تو رابطه باشه قرار نیست تو چیزایی ک نبوده و تو دلت هم بوده مربوط به خودتم بوده بریزی براش بیرون 

سادگی کردی سادگی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خانوادم در جریان بودم و چند تا از دوستام

خب خانواده آت یا دوستات که نیومدن بگن بهش خودت داری میگی خانواده ام دوستام در کل خیلی اشتباه کردی وقتی اصلا تو رابطه نبودی چرا گفتی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اوه پس امکان لو رفتن بوده اگر فقط خودت تنهایی میدونستی بهتر بود مخفی میکردی اما الان مه تعداد زیادی ...

همه نمیدونم چرا منو مقصر میدونن

چرا نباید صادق بود؟

کسی که جنبه شنیدن صداقت رو نداره همون بهتره که از همین الان بره

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

بگو منم فراموش کردم میخوای قبول کن نمیخوای به سلامتتو که نمیتونی هر دیقه خودتو به اون ثابت کنی

خسته شدم واقعا از دستش

میگم واسم مهمه کسی تو زندگیت نباشه بعد خودش اکس داشته🤦🏻‍♀️💔

هنوز که تو مرحله آشنایی بود این شرط های چرتو گذاشت

عزیزم آدم متاهل باید متعهد هم باشه هم مرد هم زن 

متاهل باید مراقب حرفاشو رفتارش نسبت به جنس مخالف و نامحرم باشه هم مرد و هم زن شرطاشون کاملا درسته بهشرطی که شکاک نباشن

پس فردا از زبون آدم دیگه ای می‌فهمید چی؟

مگ نمیگی حتی باهاش دوست نبودی چجوری میفهمید

گیریم میفهمید میتونستی بزنی زیرش

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

عزیزم آدم متاهل باید متعهد هم باشه هم مرد هم زن متاهل باید مراقب حرفاشو رفتارش نسبت به جنس مخالف و ن ...

من که متاهل نشدم فقط تو مرحله آشنایی بود هنوز

همه نمیدونم چرا منو مقصر میدوننچرا نباید صادق بود؟کسی که جنبه شنیدن صداقت رو نداره همون بهتره که از ...

عزیزم از هر مشاوریم بپرسی همین حرفارو بهت میزنه

من خودم موقعیت مشابه تو برام پیش اومد حقیقتو گفتم چوبشو هم خوردم بعدش با مشاور صحبت کردم گفتش اصلا نیازی به گفتن جزئیات گذشته نیس در صورتی باید طرف مقابلو تو جریان گذشتت بزاری که خطای بزرگی مثل رابطه ج.نسی کرده باشی

منم مثل تو فکر میکردم که باید صادق باشم و...ولی دیدم نخیر این دوره زمونه جای صداقت نیست

مگ نمیگی حتی باهاش دوست نبودی چجوری میفهمیدگیریم میفهمید میتونستی بزنی زیرش

بابا درد من صداقت

چرا آخه نباید صادق بود چرا پنهون کاری کرد

این شرایط من مگه چه جوری بود؟

ی جوری میگین انگار ۵ تا بچه پس انداخته بودم ی دوست داشتن کهنه انقدر شلوغ کردن میخواست؟؟؟؟