2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا نامزدم🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 64 پست

اول اینکه بهونه اشه 

دوم دیگه به کسی نگو هیچ وقت اصلا نباید می گفتی 

سوم خواست بره التماس نکن 

چهارم متاهل که شدی نباید پسری دور و برت باشه اینو درست میگه دلیلی هم نداره بخوای مردای فامیلو فالو کنی یا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه بهونه اشه دوم دیگه به کسی نگو هیچ وقت اصلا نباید می گفتی سوم خواست بره التماس نکن چهارم مت ...

هنوز که تو مرحله آشنایی بود این شرط های چرتو گذاشت 

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

خدا میگه اگر بزرگترین اشتباهاتم کردید پیش بندش نگید خیلی گناه بزرگیه چه برسه به این قضیه که مهمم نبو ...

مغلطه نکنید دیگه 

برای اون بنده خدا این قضیه مهم بوده اگر نمیگفت حق الناس انجام میداد 

هرچند ک چون وارد رابطه نشده بوده نباید بیان میکرد 

داستان عاشقی اسی رو هم انگار افراد دیگه ای میدونستن

خب یعنی چی وقتی میگه باید همه چیو بگیبعد از زبون آدم دیگه ای مفهمید چی؟بدتر میشد

مگه نمیگی هیچ رابطه ای با اون شخص نداشتی بقیه پس از کجا اطلاع دارن؟ دوست پسرت که نبوده باهاش رابطه دوستی و عاطفی چند ساله که نداشتی که بخوای بگی بهش که من قبلا تجربه رابطه عاطفی داشتم خیلی حماقت کردی این کار اسمش صداقت نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چرا انقد بچه ای تو حتی با یارو هم نبودی بعد رفتی گذاشتی کف دست نامزدت؟!خدایا شما دیگه کی هستی اکه خی ...

وقتی یارو به من میگه باید همه چیو بگی خب من چیکار کنم

بعدم مگه من رابطه داشتم دارم میگم دوست داشتن بوده فقط که کمرنگ تر داره میشه 

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

مگه نمیگی هیچ رابطه ای با اون شخص نداشتی بقیه پس از کجا اطلاع دارن؟ دوست پسرت که نبوده باهاش رابطه د ...

خانوادم در جریان بودم و چند تا از دوستام

۲ تا اکس داشته بعد انتظار داره من..میگه این رفتارام به خاطر این آدما بوده که الان مطمئن باشم تو ذهنت ...

وای چقددد پرروان این موجودات

خب عزیزم تو چرا انقد بی زبونی؟بگو تو با دو نفر تو رابطه بودی و فقطم خدا میدونه رابطتون در چه حد بوده و فقط بخشایی که خودت خواستی رو برا من تعریف کردی اون وقت من تو ذهنم یکیو دوس داشتم جوری رفتار میکنی که از صداقتم پشیمون شم

اگه نمیگفتی میفهمید؟نه دیگه نمیفهمید،هر حرف راستی رو نباید زد حالا دیگه گذشته یه جوری حلش کن

حل نمیشه دیگه

هر چی بگم گندش در میاد فقط