2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا نامزدم🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خنگ خدا میخاسته زیر زبون تورو بکشه

پس فردا از زبون آدم دیگه ای می‌فهمید چی؟

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

برگشت گفت من حقیقت تلخ رو به دروغ شیرین ترجیح میدم بهش گفتم اینجوری کرد کلا

از این حرفا زیاد میزنن ولی فقط در حد حرفه و عملیش نمیکنن

خیلی کم پیش میاد بعد گفتن اینجور حقیقتا رفتارشون عوض نشه یا اگه عوضم نشه همیشه تو ذهنشون میمونه یه جایی اون عقده رو خالی میکنن

بعدش یه سوال دیگه اون از گذشتش چی گفت؟

نه دیگه دراین حدبهترکه بهم بزنه فردا تو زندگی تا تقی به توقی خورد میگه نگا تو پی فلانی هستی اونو میخ ...

خب یعنی چی وقتی میگه باید همه چیو بگی

بعد از زبون آدم دیگه ای مفهمید چی؟

بدتر میشد

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

از این حرفا زیاد میزنن ولی فقط در حد حرفه و عملیش نمیکننخیلی کم پیش میاد بعد گفتن اینجور حقیقتا رفتا ...

۲ تا اکس داشته بعد انتظار داره من..

میگه این رفتارام به خاطر این آدما بوده که الان مطمئن باشم تو ذهنت فقط سمت منه

خب یعنی چی وقتی میگه باید همه چیو بگیبعد از زبون آدم دیگه ای مفهمید چی؟بدتر میشد

هیچکس انقد احمق نیس بیاد به شوهرت حرفی از گذشته بزنهمگر دشمنت باشه بعدم تو اصلا باطرف رابطه نداشتی چیو میگفتن بهش

چرا بهش گفتی وتقعابرو بگو الکی گفتم ببینم ریکشن تو چطوریه با این موقعیت

بدتر میشه که😐

چرا انقد بچه ای 

تو حتی با یارو هم نبودی بعد رفتی گذاشتی کف دست نامزدت؟!

خدایا شما دیگه کی هستی 

اکه خیالت راحت میشه باید بگم آره تا آخر عمر قراره بخاطر این حرفت بها بدی پس بهتره بیایی بیرون 

والا حالا انگار همه ما همه چیمون اوکی بوده منم قبل همسرم با یه نفر دوست بودیم رابطه تموم شد رفت قرارها برم بزارم کف دست همسرم الکی حساسش کنم؟؟نه اون پرسید نه من پرسیدم در مورد گذشته هامون تمام

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚