2777
2789
عنوان

حس ششم هستم و فقط به دوازده نفر پاسخ میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 209 پست
۱۲تا رد شد🥲🥲🥲یعنی نمیگی من کی باردار میشم؟

احساسم میگه ب زودی انرژی مثبت گرفتم

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر بخش دوم سوال من رو میگی این اقا چه زمان میاد رسماخواستگاری؟اصلا مناسب هست برای من ؟ادم متعهد ...

احساسم میگه خوبه بنده خدا این عقب نشینیش هم بخاطر روحیه سختگیرانه شما بوده.

ی ذرع کوتاه بیاین و زندگی رو سخت نگیرید

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

گلم تو رو خدا منم بگو...خواهش میکنم

عزیزم بخدا تک تک دارم جواب میدم؛؛سوالتونو ریپ بزنید چون هی سوالا داره زیاد میشه از ۱۲ تاهم بیشتر جواب دادم

احساسم میگه خوبه بنده خدا این عقب نشینیش هم بخاطر روحیه سختگیرانه شما بوده.ی ذرع کوتاه بیاین و زندگی ...

🥲🥺من خوب اصلا اهل دوستی نیستم سختگیر نیستم بخدا ولی اهل رعایت این چیزاام.خوب پس کی میاد؟وقتی من برم ازدواج کنم تازه یادش میافته؟خوب بیاد دیگه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عزیزم بخدا تک تک دارم جواب میدم؛؛سوالتونو ریپ بزنید چون هی سوالا داره زیاد میشه از ۱۲ تاهم بیشتر جوا ...

😁مال من صفحه ۴ بود 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱