2777
2789
عنوان

حس ششم هستم و فقط به دوازده نفر پاسخ میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 209 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺دلم گریه خواست رهاش میکنم سریع یعنی لطفا بگو کی رهاش میکنم؟ هیج ارزشی ند ...

نه عزیز نه تنها تو بلکه هر دختری ک دورشه براش ارزشی نداره و بقصد وسیله نگاش میکنه...

هرچ زودتر رهاش کنن و گول حرفا و زبون چرب و نرمشو نخور،،لیاقتت ادم بهتریه ن این مردتیکه ک از پشت گوشی حتی حالمو بد کرد

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

اگ باهاش ادامه بدی ایندت با این پسر منجلاب و تباهیه..باورت میشه پشت این گوشی چقدر بهم حس بد داد!!!نه ...

کاش منم جز اون دوازده نفر بودم 

بهم میگفتی آزمون یکماه پیش رو که اینقدر براش زحمت کشیدم رو کی جوابشو میدن

من باHواردرابطه میشم؟

خیر عزیزم.بهش فکر نکن...

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

نه عزیز نه تنها تو بلکه هر دختری ک دورشه براش ارزشی نداره و بقصد وسیله نگاش میکنه...هرچ زودتر رهاش ک ...

🥺خب من زود باورم 

دلم خواست ک میتونستم دلشو بدشت بیارم🥺

چرا ارزش ندارم ک بتونم🥺

یه ذرع هم اژ دخترای دیگه براش فرق ندارم ؟

نه عزیز نه تنها تو بلکه هر دختری ک دورشه براش ارزشی نداره و بقصد وسیله نگاش میکنه...هرچ زودتر رهاش ک ...

ولم میکنه و میره به گذشتش ؟؟اگ میمونه همه چی خوب میشه میبینیم همو ؟؟؟حستونو میگید