2777
2789

😂😂 واقعا نمیدونمممم 

با هرکی باشم حتییی عاشق و معشوق حتی دو سال سه سال باهم باشیم اون رابطه تهش کات میشه

۶۰ درصد بخاطر اخلاقای خودمه البته و اینو‌ پذیرفتم و دارم‌خودمو درست میکنم 

ی نفر بهم‌گفت همزاد بد داری بخاطر همونه 

ولی دلم‌گرفته دیگه

تو خیابون بیرون هرجا دختر پسرارو باهم میبینم ک چقد باهم‌ خوبن دلم قنج میره براشون خوشم میاد 

از اولین دوست پسرم دوستامم با من همزمان وارد رابطه شدن چندتاشون ازدواج کردن چندتاشون هنوز باهمن 

من بعد اون با ۴ تا آدم دیگه آشنا شدم 

احساس میکنم هیچوقت ازدواج نمیکنم واقعا 

سعی کردم خوشبین باشم ولی اوضاع رابطه هایی ک داشتم خرابه 

چه ربطی داره

مگه هرکس میاد تو زندگیی آدم باید بشی زنش؟ 

ول کن بابا تجربه کسب کن سالم و درست هممون همینیم

تا وقتش و آدم درستش برسه بلاهره 

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی دارهمگه هرکس میاد تو زندگیی آدم باید بشی زنش؟ ول کن بابا تجربه کسب کن سالم و درست هممون همین ...

اخه با هرکی دوست شدم فقط کسب تجربه شد ی حوری شدم‌ک‌دیگه از کسی خوشم نمیاد ب کسی حسی ندارم 

میخوای اول اون 60 درصد رو اوکی کن بعد وارد رابطه شو

متنو کامل میخوندی متوجه میشدی 

عزیزم آدم وارد رابطه میشه بعد مشکلات اخلاقیش مشخص میشه 

چون‌رابطه مثل آینست ک خودتو توش ببینی 

متنو کامل میخوندی متوجه میشدی عزیزم آدم وارد رابطه میشه بعد مشکلات اخلاقیش مشخص میشه چون‌رابطه مثل آ ...

نه من منظوری نداشتم عزیزم ببخشید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

همین که خیلی ذوق وارد شدن به رابطه رو دارین باعث میشه متوجه عدم تفاهمی که با آدما دارین نشین

یکم معیاراتون رو سخت گیرانه تر کنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همین که خیلی ذوق وارد شدن به رابطه رو دارین باعث میشه متوجه عدم تفاهمی که با آدما دارین نشینیکم معیا ...

معیارای من خیاییی سختگیرانس مشکل اخلاق خودم بوده تاحالا 

طرف هرچقدم خوب بوده ولی کارای خودم رابطه رو خراب کرده

الان درستش کردما ولی الان دیگه کلا خیلی بی احساس شدم 

اولا ممکنه چون انتخابات درستی نداشتی دوما اگه آدم  لجباز ویه دنده ای هستی یا اگه سازشت پایینه یااگه آدم کمال گرایی هستی قطعا خودتو باید اصلاح کنی وبه حد نرمال برسی ووارد رابطه بشی 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍