2777
2789
عنوان

من به سرطان مشکوکم و نمیخام درمان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش به خاطر خانوادم دلم نمیخاد هیچوقت اینکارو کنم

میگم با درمان نکردن داری خود کشی میکنی عزیزم مگه خدا را فراموش کردی انشاالله خدا شفات بده واقعا برات ناراحت شدم  خدا اگه درد داده درمونم داده اگه دکتر کفت عمل کنی خوب میشی خب بکن عمل   

میگم با درمان نکردن داری خود کشی میکنی عزیزم مگه خدا را فراموش کردی انشاالله خدا شفات بده واقعا برات ...

عزیزم نمیخام بحث رو معنوی کنم.

دنیاس دیگه ما هم مهره های شطرنج 

جنگی با تقدیر ندارم 

عزیزم نمیخام بحث رو معنوی کنم.دنیاس دیگه ما هم مهره های شطرنج جنگی با تقدیر ندارم

ما نمیتونیم لشینیم دست رو دست بزاریم کاری نکنیم بعد بگیم تقدیرمون بوده باید تلاش کرد

اره ولی فک نکنم دیگه تاثیری داشته باشه خودمم امیدی ندارم

چند سالته؟

درد داری؟من اگه روزی بیماری بگیرم که منجر به مرگم بشه زیاد ناراحت نمیشم فقط نگران اینم زیاد درد نداشته باشم چون بلاخره که میمیرم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

فکر کردی مردن با سرطان راحته؟ کم کم ادمو می‌کشه و زجر میده اگ درمان نکنی .اسمشم نیار همش جذبش نکن خدایی نکرده چیزی هم باشه درمان داره ما تو خانوادمون زیاد بوده همشون خوب شدن بجز پدربزرگم که بیست سال پیش بوده

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
چند سالته؟درد داری؟من اگه روزی بیماری بگیرم که منجر به مرگم بشه زیاد ناراحت نمیشم فقط نگران اینم زیا ...

۱۹

اره خیلی..

منم برام مهم نیس که بمیرم چون ارزومه ولی این دردی که باید تحمل کنم خیلی بده💔

کاربر جدید نیستم..