2777
2789
عنوان

من به سرطان مشکوکم و نمیخام درمان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 68 پست
نه عزیزم این چه حرفیه اشکال نداره♡امیدوارم شماهم حالتون خوب بشه و سلامتیتونو بدست بیارید🤍

یه وقتا که از دنیا زیاد سیر بودم دام میخاست سرطان خود حاد بگیرم و با افت پلاکت بمیرم 

خاموش و آروم 

اما سن من از شما بیشتره تقریبا نصف راه زندگیمو رفتم 

شما خیلی راه داری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هر لحظه...نه هیچی اثر نداره

عزیزم شیمی با پرتو درمانی شدین؟ 

این بیماری که برای کودکان سه چهار سال طول میکشه اکثرا هم جواب میگیرن وقطع درمان میشن. 

انشالله برای شما هم چنین باشه 

انشالله که خدا به شما سلامتی و عمر با عزت بده..هرگز حتی اجازه همچین فکری به خودتون ندید سرکارخانم.من بر اساس تجربه خودم میگم دور از جون شما حتی یک ذره توی همچین شرایطی قرار بگیرید متوجه میشید که متفاوت تر از ذهن شماست.بنده آقا هستم و یه دختر دارم که همه چیز منه ولی با اینحال اگه اونم نبود باز همچین چیزی طلب نمیکردم با اینکه چیز زیادی از دنیا هیچوقت نخواستم و نمیخوام

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن